Evelyn, kot bi poslušala sebe
Točno tako razmišljam tudi jaz...
Imam fanta, še kar dobro se razumeva..včeraj pred spanjem pa nekako beseda nanese o otroku...čisto o tem, kako kdo vidi vlogo sebe v tem: biti starš.
In ob tem pogovoru ugotovim, da kljub temu da v gospodinjstvu kar pridno pomaga (razen kuha ne in nikoli ne bo-kot pravi

), se gospod vidi, da bo očka samo ko mu bo lepo...Misli, da je ženska večinska pri otroku, češ je le mama in da on ga ne bi umival, previjal itd. to lahko kar jaz, bi šel na sprehod in se kdaj kaj poigral...in naj ne pričakujem, da ko pride iz službe ga dobi v roke...jaz sem zato 1 leto prosta..
Bila sem šokirana...dobro, bom jemala vseeno vse skupaj malo z rezervo, ampak kljub temu! Sem ga vprašala, zakaj si potem tako zelo želi otroka, če pa mu ukvarjanje z njim ne bi prineslo veselja? Je pa rekel da veselje je to veliko, neprecenljivo in da on nekako mora met potomce...da bi z veseljem mi pomagal, ampak naj ne pričakujem preveč...da on nekako ne obvladuje in se niti ne želi preveč učit teh stvari...
Sama sem izobražena, ambiciozna punca...in imam pogled na to tako kot evelyn,...sdobna družina, moški univerzalen, se nauči, ima veselje za otroka in ne samo ko je lepo, tudi tiste obveznosti ki jih otroci zahtevajo...stvar me je čisto presenetila, razočarala...In po takem pogovoru kar naenkrat on ni več tisti, ki bi ga želela za očeta svojega otroka...žalostna...
No zato sem prišla po mnenja sem...ali imam jaz tako čudno velika pričakovanja? Ali on res oldtimersko razmišlja?
Načeloma je zelo toleranten, se da veliko zmenit z njim, bolj sem jaz tista ki sem trmasta in pri določenih stvareh nimam tolerance. Pri teh stvareh vem da je ne bom mogla imet

Jaz za vse ne bom skrbela. pika.
Če vprašam mami, vem da še bolj gospodinjsko razmišlja...njej je bilo še normalno da je levji delež pobirala obveznosti in opravil. Čeprav ukvarjal se je z menoj pa večinoma oči in to z veseljem! In zato imet takšnega partnerja...razočaranje čist! Ampak ona bo rekla da je to normaln, da bom jst za jest nardila pa jst za otroka skrbela itd...
Meni pa razn dojenja ni nič normalno...nekje pol pol...se mi zdi bolj prav. Sem z lune padla?