UG84 napisal/-a:Ja pol pa rečmo ob 20h, sej verjetn do takrat bomo pa vsi z vsemi obveznostmi končali. Kaj pravite ostali?
po izkušnjah sodeč je 18.00 čisto primerna ura...še posebej zato, ker se ponavadi kakšne pol urce počaka....
nekaj me še zanima...kakšen bi bil interes, če bi kakšno soboto kakšni 2 uri najeli kakšno igrišče za odbojko na mivki??? npr. ob 16.00 se dobimo, od 17.00 do 19.00 bi igrali odbojko, potem pa bi šli pač v mesto "pit". bi bil interes? pozna kdo kakšen športno rekreacijski center, kjer se da najeti igrišče (kjer je možnost tuširanja po igranju)? pred leti smo se dobili s honda forumom na ŠRC Gradiant - tomačevo - to še obstaja?
če bi bil interes, bi 31.7. organiziral kakšno takšno zadevo...
Zadnjič spremenil Jochie, dne 01. Jul. 2010 15:15, skupaj popravljeno 2 krat.
Nasplošno o meetingu.Sicer pa se mi ideja o odbojki zdi super, če le ne igrate za kak klub profesionalno-kot npr moja sestra in je potem pol igre norčevanje iz začetnikov
Dioniz kva si hudobn Pač ne more kr prit v lj takrat k bi se ji zlubl, loh se pa ti peleš po njo, magari z biciklom, kaj pa to za enga tagala muškaraca
mene takrat ni, sam ideja je super - mi ponavad igramo odbojko pri breskvarju (zraven lagune), lušt ne - maš muzko, tuše...
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt. Franklin Delano Roosevelt