Kako hitro med rjuhe?
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
horus...ti bom jaz malo pomagal preoblikovati mnenje, ker vidim, da si še mladič...
pri ženski je pomembno, da zna likat, prat, kuhat in podobne zadeve....
oz. te bom tako vprašal:
imaš raje žensko, ki je devica marija, vendar v hiši ne opravlja gospodinjskih opravil ali obratno???
seveda se najde delovna devica, ampak...saj veš...relativna redkost....

pri ženski je pomembno, da zna likat, prat, kuhat in podobne zadeve....

oz. te bom tako vprašal:
imaš raje žensko, ki je devica marija, vendar v hiši ne opravlja gospodinjskih opravil ali obratno???

seveda se najde delovna devica, ampak...saj veš...relativna redkost....

Horus napisal/-a:Tokrat bom pa izkoristil jokerja svojega osebnega mnenjaZenska, ki ima za sabo nad 10 ticev pred 30. letom, v mojih oceh nima nobenega potenciala za resno partnerko.
In ne, ne bom razlagal zakaj, zatorej don't bother z "zabijanjem"
*edit*
Prvi sem bil prvi, ostali dve pa sem zadosti zgodaj pobaral kako in kaj. Mogoce mi je katera lagala. Mogoce so mi vse. A ce pac ne poznam absolutne resnice, je zame resnica to, kar mi povejo in sem happy
ha, zdj pa vem, zakaj nisi hotel biti moj

Jochie napisal/-a:horus...ti bom jaz malo pomagal preoblikovati mnenje, ker vidim, da si še mladič...
pri ženski je pomembno, da zna likat, prat, kuhat in podobne zadeve....![]()
oz. te bom tako vprašal:
imaš raje žensko, ki je devica marija, vendar v hiši ne opravlja gospodinjskih opravil ali obratno???![]()
seveda se najde delovna devica, ampak...saj veš...relativna redkost....![]()
![]()
horus ni mladic, je pa zapeckar, ki 'druzabnega' zivljenja ne pozna prav dobro ... in zna sam likat ter opravljat gospodinjska opravila
sicer je pa tako ali tako tema o tem, kdaj med rjuhe. zasli ste (smo)
Zadnjič spremenil *frisko*, dne 30. Jun. 2010 7:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus napisal/-a:Kako tocno je to povezano?
v bistvu po enem mesecu človeka še neki blazno ne poznaš, zato hipotetično rečeno ni nujno, da se zveza izide. ponavadi seksaš pa že, ker ti je človek fizično privlačen.
kolikokrat se lahko potemtakem ženska 'zmoti', da še vedno pride pri tebi v poštev?
(da dvojnih meril sploh ne omenjam. bolano)
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Horus napisal/-a:Good for her =]
Odprt um pa s tem nima nobene zveze ampak moja interpretacija tega, kar ta stevilka predstavlja
Kaj predstavlja? Ti jst povem. Predstavlja mene. Moje življenje, moja prepričanja in mojo mladost. Tebi ne odgovarjam (kot tudi ti meni ne bi), nekomu drugemu pa.
Vsak od teh moških pa je bil z namenom. Raje jih imam 11, ki se jih ne sramujem, kot enega, za katerega bi mi bilo žal. In ne boš verjel, ne obžalujem niti ene zveze ali seksa, v katerega sem se spustila. Izgubila nisem nič, le pridobila sem.
Sploh pa sem mnenja, da če je seks varen, če si ga želiš in to storiš iz lastnih vzgibov (ne zarad alkohola, pritiska fanta, plačila,...oz. kakšnega drugega razloga, ki ni povezan z osebno željo seksati z določenim moškim) , ne more bit napaka. Napaka je nekaj, za kar ti je žal, kar je pustilo kakšne posledice in kar si želiš spremeniti. Seksati zato, ker si seksa z nekom želiš, pa je izpolnitev želje oziroma dosega cilja. In tistega, ki bi motilo, da sem živela tako, kot mi je odgovarjalo in kot se si izbrala, ne potrebujem v življenju.
Med prijatelji in fanti pa vedno izberem take, ki me spoštujejo, spoštujejo moje odločitve in me sprejemajo takšno kot sem, z vsemi napakami, vrlinami in številkami

Da pa bi se prilagajala drugim, družbenemu mnenju in normam, in zaradi tega poteptala lastne želje (torej ne storila tistega, kar si v tistem trenutku želim, da ugodim okolici), pa ni v meni.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
številke so po mojem mnenju problem ljudi, ki imajo težave s samozavestjo.
pri 20nekaj letih je samoumevno pričakovati, da ima partner za sabo neko preteklost. če je prej skakal med rjuhe, bolj burno, kot sicer. se mi pa zdi popolnoma neumestno ukvarjat s tem, če se s človekom ujameš na tistih področjih, ki so ti pomembna.
pri 20nekaj letih je samoumevno pričakovati, da ima partner za sabo neko preteklost. če je prej skakal med rjuhe, bolj burno, kot sicer. se mi pa zdi popolnoma neumestno ukvarjat s tem, če se s človekom ujameš na tistih področjih, ki so ti pomembna.
Mahagonij napisal/-a:Men se tut 11 partnerjev do 24 zdi mal velik.
enako. sploh, če drži, da je barbi že 5 let v resni zvezi, to pomeni 10 partnerjev do 19 leta. in če sešteješ še tiste "po tri mesece", "po eno leto"..., človeka rahlo zaskrbi, kdaj je ona začela sexat.

da je le našla 10 takih, ki so jo neizmerno spoštovali kot sama pravi, ji je treba res čestitat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
^^ Barbie je že vsaj 3 leta v resni zvezi (glede na 2,5 let staro hčerko)
Me pa zanima: tisti, ki se vam pri barbie zdi 11 pri 24 veliko. Ali se vam tudi 11 pri 24-letnem fantu zdi veliko?

Me pa zanima: tisti, ki se vam pri barbie zdi 11 pri 24 veliko. Ali se vam tudi 11 pri 24-letnem fantu zdi veliko?

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho