Hello! še ena obsedenka z Razočaranimi.. Jih pa na žalost nism gledala prvi dve sezoni pa mi je zdaj malo butast gledat tok za nazaj. pa me samo neki zanima. Orson je bil prej poročen z neko žensko ki je na koncu pristala v psihiatrični in tam sta se tudi spoznala z Bree. Kaj se je zgodilo s tisto žensko? ker jaz sem videla samo en prizor, ko je prinesel ven ptičjo kletko od njenega papagaja.
Ok,next...Paul,ki se je vrnil zdaj na koncu sezone. On je vbistvu mož od Maty Alice? Pa ma sina zacha (a je on sploh še živ? to je tista scena ko sta se z Mikom skoz prepirala čigav sin je,al neki tacga?)
Aja pa kaj se je zgodilo s hčerko od Toma, ki je nekaj časa živela pri Scavovih (ker je njena prava mati bila ustreljena al kako že?) vem,da je bila tamala taprav hudečk in je skoz delala zgago, samo ne vem točno zakaj sta jo na koncu dala odpeljat in kam sta jo odpeljala?
No prejšno sezono smo ugotavljali s katero se bo Mike poročil, zdaj bi pa lahko kdo je otrok, ki je zamenjan. Jaz sem mislila,da bi lahko bil tamauček od Suzan, ampak sem potem opazila da pri pripovedovanju reče "bilo je veliko časa nazaj". Se pravi da je eden od starejših. Ampak od Lynett so si meni vsi tako podobni,da dvomim, da bi kater bil zamenjan. Malo sumim da je od Bree,ker je ravno zdaj na koncu priznala da je povzil Ms.Solis. kaj pa vi mislite? kako mislite da se bo razpletlo z gaby in Bree?
Drugače pa glede 6. sezone. Angie bila res carica s tem svojim karakterjem,sploh takrat mi je bilo najbolj smešno ko se je razpizdila nad Gaby glede lazanje, kaj lahko da namesto paradižnikov

da ga bo raztrelila. Yeeeha pa tud konec mi je bil fenomenalen, nism pričakovala
Ok,zdaj sm se res razpisala tko da upam,če mi bo katera lahko odgovorila na vse hehe

Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...