Desperate housewives (Razočarane gospodinje)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Angie je pa čist huda bla :D

Jz sem se šele pred kratkim lotila gledat vse od 1. sezone, prepričana da mi bo vse ful novo in ugotovila, da sem marsikej že vidla, heh. In so se mi tolk prikupile, da mi je kar težko zdej čakat jesen in novo sezono.
Še vedno mi je pa najboljša Lynette!
Gaby ma tud dobre fore, npr. v zadnjem delu, v bolnici. :lach:
Izida
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a Izida »

Gaby ma tud dobre fore, npr. v zadnjem delu, v bolnici. :lach:[/quote]

I agree :D :D :D
It`s just me
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Kaj Angie res ne bo več v naslednji sezoni? :( Jaz sem mela upanje, da se vrne po nekem čudežu, ker mi je igralka carska :D
Yada, yada, yada...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Tist del o Eddieju omg :cry: :cry: :cry: :cry: jz bi ga kr vzela domov.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Ane, men se je tud zasmilo ko so kazal vse iz njegovega otroštva.... Res so prikazal njegovo zgodbo na tak ful čustven način in js sn se čist distancirala od njega kot morilca. Pa tud na konc zadnjega dela se mi je zdel ful lepo, ko je pol reko Lynette, da naj ga prijavi, tak lep epilog celotne zgodbe. Me zanima, če se bo to še kaj omenjalo pol v naslednji sezoni.

Čeprav nisem pa na začetku, ko je bila Julie napadena, niti pomislla na Eddieja. Sn mislla da je bil Nick kriv. Sicer so pa itak to na tak način napletl, da mislim da noben ni pomislo da bi bil to Eddie, ker se je itak šele pol na konc ugotovil (zatreskanost v Susan pa to). Ah well.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^ja žalostno, taki otrok se ti res zasmili pa še dejansko v resnici je večina kriminalcev iz takih družin...
Yada, yada, yada...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Pa tamal je res dobro odigral vse. :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

jas sem si tudi zdaj dva tedna vzela in pogledala vse sezone od začetka. in kdaj torej pride novi del ven?
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^Ja menda v jeseni septembra al kdaj bo nova sezona.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Jeseni.
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Hello! še ena obsedenka z Razočaranimi.. Jih pa na žalost nism gledala prvi dve sezoni pa mi je zdaj malo butast gledat tok za nazaj. pa me samo neki zanima. Orson je bil prej poročen z neko žensko ki je na koncu pristala v psihiatrični in tam sta se tudi spoznala z Bree. Kaj se je zgodilo s tisto žensko? ker jaz sem videla samo en prizor, ko je prinesel ven ptičjo kletko od njenega papagaja.

Ok,next...Paul,ki se je vrnil zdaj na koncu sezone. On je vbistvu mož od Maty Alice? Pa ma sina zacha (a je on sploh še živ? to je tista scena ko sta se z Mikom skoz prepirala čigav sin je,al neki tacga?)

Aja pa kaj se je zgodilo s hčerko od Toma, ki je nekaj časa živela pri Scavovih (ker je njena prava mati bila ustreljena al kako že?) vem,da je bila tamala taprav hudečk in je skoz delala zgago, samo ne vem točno zakaj sta jo na koncu dala odpeljat in kam sta jo odpeljala?

No prejšno sezono smo ugotavljali s katero se bo Mike poročil, zdaj bi pa lahko kdo je otrok, ki je zamenjan. Jaz sem mislila,da bi lahko bil tamauček od Suzan, ampak sem potem opazila da pri pripovedovanju reče "bilo je veliko časa nazaj". Se pravi da je eden od starejših. Ampak od Lynett so si meni vsi tako podobni,da dvomim, da bi kater bil zamenjan. Malo sumim da je od Bree,ker je ravno zdaj na koncu priznala da je povzil Ms.Solis. kaj pa vi mislite? kako mislite da se bo razpletlo z gaby in Bree?

Drugače pa glede 6. sezone. Angie bila res carica s tem svojim karakterjem,sploh takrat mi je bilo najbolj smešno ko se je razpizdila nad Gaby glede lazanje, kaj lahko da namesto paradižnikov :D da ga bo raztrelila. Yeeeha pa tud konec mi je bil fenomenalen, nism pričakovala

Ok,zdaj sm se res razpisala tko da upam,če mi bo katera lahko odgovorila na vse hehe :oops:
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

O hudo, purple_rain hvala :)
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
chou
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a chou »

Najverjetneje je Andrew, vsaj po mojem mnenju no. :D Takrat, ko se je ta sezona končala, sem bla čisto konec, ker pač hočem met razčiščene pojme.
Aja, ve katera koliko sezon bo sploh? Ker nekje sem brala, da je fiksno število 7.
Odgovori