Čakam na kakšno povratno informacijo, ker me res zanima, koliko sem sfalila.
Tysia napisal/-a:Visok cca 175 cm, težak 68 kg,
187 cm in 85 kg.
Tysia napisal/-a:modrih oči in srednje kratkih (povprečna dolžina cca 5 cm) rjavih las. Malce večji, izrazit nos, ki dobro sede na obraz. Drža nekoliko nagnjena naprej, večkrat z rokami v žepu. Športno elegantni stil oblačenja,
Recimo.
Tysia napisal/-a:barve bolj umirjene (rjava, olivno zelena, modra,..). Poleti obut v tevice.
Ne vem kaj so tevice. Glavna barva: rdeca in crna.
purple_rain napisal/-a:^^a to veš al si predstavljaš? Jz sem si ga pa predstavljala z vsaj 185 cm višine, ampak tud suhe postave (g33k, pa take fore).
Ok naprimer suha postava. Ampak delam na tem, da ne bo vec tok suha (pa ne zaradi speha).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
spice girl:
Majhna, pod 165cm, srednje dolgi, rahlo valoviti svetli lasje, zelene oči, mogoče modre.Oblači se pa casual oz rahlo zasanjano, torej mešanica hipi-romantično +cvetlični vzorci.Recimo.
emanuela:
predstavljam si jo kot gospodično strogega videza, jasnih obraznih potez, morda malce bolj izrazit, aristokratski nos, malce višja, recimo nad 173 cm, sicer vitke postave, vendar močnejša konstrukcija. Po mojem da ima daljše, ravne lase, ki so rjavi ali pa temno blond.
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...
emanuela napisal/-a:spice girl: Majhna, pod 165cm, srednje dolgi, rahlo valoviti svetli lasje, zelene oči, mogoče modre.Oblači se pa casual oz rahlo zasanjano, torej mešanica hipi-romantično +cvetlični vzorci.Recimo.
Popolnoma zgrešeno. Cvetličnih vzorcev pa res ne maram
Positive vibration: vedno nasmejana, velika 168cm, normalna postava, temno rjavi kodrasti lasje, rjave oči,