Domače stvaritve (nakit, broške, obleke, voščilnice...)
V lLjubljani jih lahko kupiš v večih trgovinah, ki so namenjene ustvarjanju (Prometej na Kersnikovi, Antz na Čopovi, Levček v hali A v BTC-ju, Leonardo v City parku v BTC-ju), drugače pa se material nahaja tudi v različnih hipermarketih (vsaj nekaj je, sigurno pa ni toliko izbire kakor v trgovinah, ki so temu namenjene).
Am, ne tako delat, da daš cel kos. Prtiček moraš (oz, moti vna njem) na male koščke nareat (al pa nastričt) in jih potem na krogljici sestavin nazaj v motiv.
Primer: če gledaš nazaj imam objavljene slike ogrlic z motivom malih cvetk al pa vrtnice na primer - skoraj vsaka vrtnica je posamično gor nalimana in prav tako vsak cevetk na drugi ogrlici.
Če daš velik kos se pa, seveda, zaguba. Ko končaš z lepljenjem, pa potem obvezno še enkrat premažeš vse skupaj z lepilom. Jaz jih ne sušim nikoli na podlagi, temveč tako, da visijo z vrvice kot perilo.
Upam, da sem ti pomagala
Primer: če gledaš nazaj imam objavljene slike ogrlic z motivom malih cvetk al pa vrtnice na primer - skoraj vsaka vrtnica je posamično gor nalimana in prav tako vsak cevetk na drugi ogrlici.
Če daš velik kos se pa, seveda, zaguba. Ko končaš z lepljenjem, pa potem obvezno še enkrat premažeš vse skupaj z lepilom. Jaz jih ne sušim nikoli na podlagi, temveč tako, da visijo z vrvice kot perilo.
Upam, da sem ti pomagala