no moja zgodba je takale: s fantom sva bila skupaj 3 leta in pol in zadne pol leta se je začelo krhati in tako sva šla narazen na mojo pobudo ker sem bila vsega naveličana in so me čustva minila. On je bil pa še noro zaljubljen vame! Tko sva šla na dosti grd način narazen, men se je potem malo obrnlo ker sem bla končno samska sem začela spet veliko žurat in tko. Z njim sva se slišala tako na par mescov malo in enkrat sva se po pol leta videla. zdej sem bila pa ravno v njegovih krajih in sem ga poklicala če lahko pridem na kavo, k mi je že dolgo časa govoril naj pridem in sva se videla in vse je bilo tko, sploh ne znam opisat, začela sem razmišlat o njemu zakaj nama ni ratalo, če lahko to popraviva in poskusiva še enkrat. aja od konca zveze je minilo eno leto. vidi se da ubistvu oba še nisva prebolela, jaz mogoče gledam na sliko bolj jasno ko sem oprostila neke zamere in on tudi ker sem vidla da mi je oprostil konec zveze in zdej nevem a mislite da se splača mogoče pogovorit in mogoče poskusit še enkrat s tem da bi poskusila odpraviti napake? al je taka zveza obsojena na propad že zdaj? ker skos o tem zdaj razmišljam in nevem al se splača sploh spustit v kaj takega al ne...
hvala za mnenje