Včasih počnemo tudi stvari za katere se zavedamo, da nam škodujejo- pa naj bo to občasno kak kozarček preveč, kajenje, hitra hrana, itd.... Vsaj nekateri no
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ne, ne, ne me zdej mešat v "zdravo živečo množico". To je sam poklicna deformacija - to, da se zavedam škodljivosti alkohola. In da podpiram tiste, ki se mu (tako kot ostalim škodljivo dobrim stvarem) v dobro zdravja in osebnega prepričanja odpovedujejo.
Drugač pa jst spadam med labilne ljudi, s polnim košem raznih škodljivih razvad in zasvojenosti
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
sneguljčica1, to sem komentirala, ker osebno ne poznam človeka, (razen moje mame in strica-njenega brata), ki ni bil še nikoli v življenju pijan. pa s tem ne mislim, da je ta oseba bruhala, kršila javni red in mir ipd, ampak pač, da ni vsaj 1x popila 'preveč.' tako da, zdaj razumem tvoj pogoj
*mala* napisal/-a:^^ To še ne pomeni, da se ga nikol ne napije
Včasih počnemo tudi stvari za katere se zavedamo, da nam škodujejo- pa naj bo to občasno kak kozarček preveč, kajenje, hitra hrana, itd.... Vsaj nekateri no
Pa vsaj prizna, da je škodljivo in se ne dela neumno.
matjazd:
Kdo pa ne prizna, da ni škodljivo? Dvomim da se ga kdo napije in si misli, kakšno super korist si je naredil. Deci vina po kosilu pa pač ni škodljivo (kar je tudi barbie napisala).
Js tud vem, da mi škodi juice vodka, pa jo vseeno pijem, ko gremo žurat.
Če to počnemo, še ne pomeni da se ne zavedamo slabosti tega početja in možnih posledic ob pretiravanju.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^ Mislim, da ni bilo tebi namenjeno, da se ne zavedaš, ampak nekomu drugemu, ki se posmehuje.
In kot smo že rekli od deci vina ni nihče pijan.
Kar se pa izobrazbe tiče mi je zanimivo, da ste najbolj glasne tiste, ki šele študirate in še niste zaposlene kako pomembno je, da ima partner vsaj toliko šolo in plače kot ve, če ne več. In zanimivo mi je, da je to pomembno samo ženskam.
Ne govorim o individualnih preferencah posameznika, ampak o bolj splošnih tendencah. Zakaj so visoki, močni moški bolj zaželeni spolni partnerji. Zakaj se široki boki in velike prsi pri ženskah smatrajo za bolj privlačne.
Odgovarjam namreč na tvojo pripombo, da je zanimivo, da se ženskam zdi pomembno, da je moški izobražen in poklicno uspešen, moški pa temu ne pripisujejo prevelikega pomena. Zanimivo mogoče je, nenavadno pa vsekakor ne.
Ah na članke se jaz ne zanašam. Ja je podobno stereotipom, ker recimo obstajajo ljudje, ki menijo, da so blondinke bolj neumne kot črnolaske, ampak raziskave kažejo, da ni kakšne razlike. Ravno tako obstajajo ljudje, ki se z vsemi štirimi otepajo določenih ljudi, na koncu pa funkcionirajo ravno s takšnim.