Težave z erekcijo
Težave z erekcijo
Lep pozdrav,
če ima vaš ljubimec v postelji težave z erekcijo, ali pa če želite podaljšati spolni odnos, poglejte kaj je zanesljiva rešitev.. na spodnji povezavi
kamagrasex.freehostia.com/
če ima vaš ljubimec v postelji težave z erekcijo, ali pa če želite podaljšati spolni odnos, poglejte kaj je zanesljiva rešitev.. na spodnji povezavi
Re: Težave z erekcijo
mare63 napisal/-a:Lep pozdrav,
jaz sem pa mislil, da boš kot rešitev napisal mojo telefonsko številko!

-
- Sramežljivka
Jochie napisal/-a:^^ko boš redno dobival za prikavsnit, se ti to ne bo dogajalo več...
hehe, dobra
Horus napisal/-a:Jochie napisal/-a:^^ko boš redno dobival za prikavsnit, se ti to ne bo dogajalo več...
Jej jej Jochie, nismo se vsi v tako zelo zrelih letih, da bi tak easy trik funkcioniral
moj ni prav nic se v letih, pa nima takih tezav, ker se redno prazni ... ce se pa ti ne, je pa to tvoj problem, se mi zdi

frisko, nevem, če je tukaj mišljeno da redno praznjenje=reden sex. konec koncev za 'spraznit se' fant ne rabi seksat.
je pa res da pri moških hormoni delujejo tako, da se z leti pogostost in kvaliteta erekcije zmanjšuje, zato bi naj se ta pojav nehal v 'zrelih' letih. če pa ima tvoj že v mladih letih tako 'pokontrolirano' erekcijo, se lahko vprašaš kako bo šele kasneje, ko bo v zrelih letih
načeloma po naravni poti ne gre na boljše 
je pa res da pri moških hormoni delujejo tako, da se z leti pogostost in kvaliteta erekcije zmanjšuje, zato bi naj se ta pojav nehal v 'zrelih' letih. če pa ima tvoj že v mladih letih tako 'pokontrolirano' erekcijo, se lahko vprašaš kako bo šele kasneje, ko bo v zrelih letih