Rabila bi vaš nasvet, zgodba je zelo dolga, vendar bom probala napisati le poglavitnejše zadeve in bi bila RES zelo hvaležna, če bi rpebral in mi svetoval kaj je za narest ker tole ne pelje nikamor
... stvar je taka, z bivšim sva končala pred nekaj časa, recimo dobra pol leta, vendar vmes nisva nikoli zares prekinila stika, jz sem bila prvih nekaj mesecev na sovražni ravni do njega - ker je nakoncu zajebu on oz. tok je blo že po 4 letih veze manjših stvari da je na koncu men počl in sm nardila dokončni konec, on ni nikol reku grde besede čez mene... no in po vseh teh mesecih, ko je on mene spet napalil, in sem prihajala k njemu ko je bil sam doma - mela sva se res najbolš,uživala en v drugem, prou vidla sm da me ma še vedno rad in tut to je sam ponavljal + to da to zihr nisem jaz, da se 'delam' ker me ne trga in se mi ne žura in nisem ko ena pobesnela živina ko sem z njem

..potem sem hotla kaj več od njega, da bi spet bla skup, da premagava vse ovire ker se mava dost rada in da se vse da premagat... sem pa na smsje vedno dobivala neke dvomljive odgovore, npr. greva na morje skp, mau tripat, se met fajn? on men: -ja fajn bi se blo nekam fuknt k je tok vroče k p*

no in mene so taki odgovori ubijal, da kaj on misli, da ni mogoče da si jaz najdem enga in me zamede (čeprou sem 100% da ne bom nikol več ljubila nekoga tako kot sem njega)...inobratno, da on najde eno..vedno je bil odgovor, jaz ne iščem- jz čakam, na eno umirjeno resno punco! ..in jz sm norela na take odgovore...
in potem ko je biu sam ful za da greva na morje skup, sm jz spet zagrabla, in dobim spet dvomljive odgovore, ko omenm da mene pač ne vklučujejo te odgovori in da se izmika odgovorom, mi odgovori 'a to mislš to da greva skp na morje??'...ja ne, jaz govorim o gorčici, on men ponuja majonezo, halooo..
No in te kolapsi umes so mi samo še bol dajal zagona da sm si najdla enga sam tko,kot FF..čeprou niti približno ni blo to to,samo jz sm uresničevala njegove fantazije in 'oh in sploh supr mu bla'... jz sm pa samo misnla na biušga in na najin sex, k ga sploh nemorm opisat, res k daš celga človeka v to, k se ti vrti, dožviš možgansko kap umes, nemorš dihat od nabitosti strasti, čustev, neveš a bi grizu, joku, sam doživlu orgazme, uglaunm konccccc.. in tko je blo tut nazadnje ko sva se dobila, tist večer so bli sami šoki, preveč informacij, povedu mi je da je umes meu drugo, samo tko za eno noč-prej so šli parkrat skupi vn, potem jo je odjebu ker mu je bla nezrela, trmasta -končno ugotovu da sm jz zlo prilagodljiva ženska k nikol ne komplicira

in poleg vseh klicou v teh mesecih da me ma rad, smsjou i love u, pa pijačke, sex, vikend pr njemu... noo in potem pride to zdej, po tem večeru šokov in nevrjetnga sexa, od takrat se slišva po smsjih, vedno ko je priložnost se vidva, uživava en v drugem..
in potem nastane problem -> Sam mi je priznau, da ni problem, če poznam velik folka in oni mene-da to še ne pomen da bi kej mela z njimi (ja halooo), potem to, da dobra stvar je, da mi sedaj zaupa, ampak da se mu trga srce ko neve kako se odločit, da me ma ful rad, da me ljubi in da je zdj na enmu partyju k smo bli vsi na kupu s kolegi (stalna dbest odštekana ekipa) spoznau, da kok ga mam zares rada in kok ma on mene, da so mu še kolegi te skupni rekl, in tut sam je potem reku da je pršu do tega, da ga nobena ne bo mogla imeti tok rada k jz njega...in da on isto.
In potem mi v živo še reče, da se ne POČUTI bit spet v zvezi... sem mu rekla, da če mogoče zato ker je on skos meu občutek da ga ne cenm, da po njegovo grem kr s kšnim tipom -sm ga 1x prevarala(lupčkanje,ples) 2 leti nazaj in mu to tudi povedala in je reku da zarad tega ni meu več zaupanja zame in ga je trgal od misli na to-....in jz sm bla pol tut mau taka do njega, bl sm žurala s kolegicami zuni, mankal mi je mičkn več prjaznosti njega do mene, ampak ostalo je bilo vse super, mela ful dobro zvezo, štekala se,hodila na izlete,kamrkol sva šla sva si nardila najbolš,al sama, al z družbo, pač best times of my life

Sedaj sem čisto zakomplicirala, upam da sem dost jasno opisala, ampak tega je tako veliko, da nevem ne kaj izpostavt in težko je opisat najino zvezo v par stavkih da bi dobil čimboljšo predstavo.
Torej, VPRAŠANJE JE.... kako lahko tip, s katerim si bil 4 leta skupaj, te ima neskončno rad, reče da te ljubi, da sploh noče nobene druge več poseksat ker mu je že tko blo jasn da z nobeno ne bo boljš in da tut noče da je boljš... torej mu ni do drugih punc, tud seksu ne bi več z drugimi, sam z mano (lol), ve da bova nekoč skp (oz.to obadva upava, pač if it's ment to be).... AMPAK NE, on še vedno pravi, da se ne POČUTI bit v zvezi, usaj trenutno ne, in da ga srce boli...
In sedaj me zanima,kaj vi mislite..mogoče zato,ker ma res zakon kolege in bluzijo okol, punce pousod, plešejo okol, spoznavajo skup in je to zanimivo..mogoče zato ker gre na absolventa v septembru..mogoče zato,ker se boji da bo čez nekaj časa situacija ista kot je bila pred časom ko sva bila v zvezi???
KAJ MSLTE DA GA DRŽI NAZAJ OD MENE?
Mam tok teorij da lahko bi kar pisala, do tega, da mi prekriva da ma drugo punco, da fura zvezo tko kukr en tip, ki bluzi s kolegico, doma ga pa čaka punca, ker ji je reku da bosta čez 2 meseca spet skupi

tudi jaz bi rada njega IMELA, si lastila...ampak ne bi bila pa z njem -> potem mi on reče, tako kukr je zdej..hodva okol skupi, no hodi vn posebi, jz psoebi s svojimi, on spoznava, jz spoznavam... ampak nobenmu pa ni do druzga kukr do naju, da sva en drugmu zadost..ampak u zvezo pa ne bi spet prešla

.. mogoče sem mu kot GARANCIJA?? Ker ve, da ga mam tok rada,mu bomv edno stala ob strani in bom pršla nazaj če me res en tip ne bo obrnu za 360stopinj??
Hvala,
tanja