Essence

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

^^kolk je pa ta kej podoben rjavemu iz sun delicious kolekcije? jst sem dobila samo svetlo oranžnega, všeč sta mi pa tudi zelen in vijolčen.
so imeli pa danes v supernovi še celo eclipse kolekcijo - vzela sem rdeč glos, črno in vijolično senčko ter črn in srebrn lakec.

a se lahko essence malo umiri s svojimi kolekcijami, ker me že živcira laufanje po mullerjih :lach: sej vem da sem sama kriva ker hočem vse imet :oops:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Na Parokeets so punce že naredile swatche.

Sem včeraj probala ga na enem nohtu, pa se tistega iz Sun Delicious ne spomnim več :lach: Zdej imam pa že drugo barvo na nohtih.
Se mi zdi, da sta pa res kar podobna (čeprav js pri tem iz tanove kolekcije vidim rdeč podton, medtem ko ga punce z Parokeets očitno ne).

Grem dons še v Nm povohat za Twilight. V bistvu bi samo lip gloss (črnega vem, da ne bom nosila čeprav mi všeč, ostale imam pa podobne, ali pa ne uporabljam).

Hočem pa zelenkota :cry:

Sej zdej ni nobene kolekcije napovedane. :D Vprašanje kako dolgo bo to še trajalo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJ
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gejba »

Grrr - še kar nimam vijolkota iz Return To Paradise. :evil:

Grem takoj dodati na nail wheel še Jungle Drum, da vidimo primerjavo.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*mala* napisal/-a:Na Parokeets so punce že naredile swatche.
Oooo, zelenko se mi je na slikcah zdel sicer ful preveč moder, ampak tole je pa lepota. :love:
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Back to Paradise je enostavno čudovit. :hearts:

Hitra primerjava rjavkotov
Uporabniški avatar
hautehippie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a hautehippie »

Danes skoraj nisem verjela svojim očem, ko sem v (mariborskem) Mullerju zagledala Return to paradise stojalo - na katerem me je čakal EN zelenko, Back to paradise! Moj! :D
Ostale zadeve iz kolekcije me niso toliko pritegnile, vijoličnega lakca pa ni bilo - škoda.
Zraven je stalo tudi praktično nedotaknjeno Twilight oz. Eclipse stojalo, ki pa me je pustilo povsem ravnodušno. Rdeč lakec je sicer izredno lep, a ne rabim še enega. Razočaral pa me je odtenek Undead. Tiste vijolične bleščice so izgledale prav grdo, se opravičujem :D
baronica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baronica »

Kje pa je v mb essence stojalo, ker sem včeraj v pritličju vse pregledla pa ga nisem našla :x
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Larchiiie »

Danes sem šla v Muller v NMju in je bla Eclipse kolekcija že popolnoma izropana.. ostal je sam še tisti diamantni puder tko, da če ma katera kakšen ''Lunch at Cullen's'' gloss viška.. tistega rdečega bi ga kupla, ker je to use kr sm hotla iz kolekcije :(

Majo pa tud še skor polno Sun Delicious in tud polno Return to paradise, spodi pod Revlonom ;)
Uporabniški avatar
hautehippie
Komunikatorka
Komunikatorka

Baronica - če najdeš Essence "veliko polico", ki je na zadnjem "otoku" iz smeri vhoda, najdeš tudi Trend edition stojalo: tokrat je na koncu te vrste, v smeri blagajn oz. pri oknih. Upam, da razumeš, kako mislim :D
baronica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baronica »

hautehippie hvala, sem včeraj res vse tam pregledla pa nisem našla, no upam da me do ponedeljka še kaj počaka :)
Uporabniški avatar
hautehippie
Komunikatorka
Komunikatorka

Mogoče ker so preurejali... neka dekorativa (menda Collistar?) je prišla zraven in so vse na glavo obrnili :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

purple_rain napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Na Parokeets so punce že naredile swatche.
Oooo, zelenko [Back to Paradise] se mi je na slikcah zdel sicer ful preveč moder, ampak tole je pa lepota. :love:
Ne vem, a sem jz neumna in nisem vidla al so spet tko dobr skril zadevo, ampak jz v Müllerju na Čopovi v LJ nisem najdla.. :nein:
V (mojem) DM-u pa valda še ni.
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Na Čopovi so jo hitro umaknili, ker je bilo vse razprodano. :(
Nimam pojma zakaj končno ne začnejo naročati več stojal z LE.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ma res bi lahko.. :(
Eh. V DMu so mi pa rekli, da naj bi bla nova kolekcija v začetku julija..s tem da imajo še vedno Into the wild (vmes je še Sun delicious, ane). :?
Slika
Jz sem si pa že rekla, da če bo tale zeleni The One, neham kupovat lake - dobra fora, kaj. :D
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Vprašanje, če bo SD v DMih. Eclipse je naslednja.
Odgovori