Rojstni dan - moška obutev
Rojstni dan - moška obutev
moj ima kmalu rojstni dan in sem razmišljala, da bi mu kupila kaj poletnega za obut.ampak kaj? japanj ne nosi, prisega na superge in potem jamra da mu je vroče...
čevljev tudi ne marava (bljak).kaj bi bilo kaj takega, da bi lahko nosil tudi v službo?ima pa športni stil oblačenja
čevljev tudi ne marava (bljak).kaj bi bilo kaj takega, da bi lahko nosil tudi v službo?ima pa športni stil oblačenja
I am above you and in you,
My ecstasy is in yours,
My joy is to see your joy!
My ecstasy is in yours,
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
ja, to zadanem brez problema ker sva že 7 let skupi, od tega 5 let živiva na svojem.težje je izbrskat poletno obutev za moške, ki je privlačna na pogled...meni je tudi že on parkrat kupu za oblečt ali kake čevlje in je vedno zadel v polno 

My ecstasy is in yours,
My ecstasy is in yours,
^^ Dobr to. Če bi fant meni kupoval oblačila, bi bila kot 60-letna učiteljica
Njemu se pa več kot majčke ne upam kupovat. Čeprav mislim da nebi blo težko zadet.
Zakaj ne mara japank?
Fant jih sicer tudi redko nosi in ima 1 le zato ker bile 1€, ampak so mu ratale še kar všeč.
Ne vem kaj drugega še obstaja za fante poleti? Razen kakih čevljev za dedke.

Njemu se pa več kot majčke ne upam kupovat. Čeprav mislim da nebi blo težko zadet.
Zakaj ne mara japank?

Ne vem kaj drugega še obstaja za fante poleti? Razen kakih čevljev za dedke.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ne, če greva skupi kupit ni zabavno.meni se tudi vse razen japank zdi grdo.ok, mogoče kaki hudi natikači (nike verzija), ostalo pa je res sam za dedke...
meni je kupu tako hudo majčko s kratkimi rokavi na lobanje, kiklco in žabe pa še čevlje - in barve je popolnoma zadel, vse se res brezhibno ujema

meni je kupu tako hudo majčko s kratkimi rokavi na lobanje, kiklco in žabe pa še čevlje - in barve je popolnoma zadel, vse se res brezhibno ujema

My ecstasy is in yours,
My ecstasy is in yours,
-
- Cosmopsiho
Slike, ker men se ne sanja več kakšne čevlje imate v mislih
Kakšne natikače? Kakšne sandale? Kak to zgleda za fante?

Kakšne natikače? Kakšne sandale? Kak to zgleda za fante?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tudi vaza je lahko uporabna
Drugače pa jaz ti isto kot ostale svetujem, da ga pelješ v trgovino. Čevlje je treba probat. Mogoče kakšne copate glih ne, če veš številko, ostalo pa. Poleg tega zelo dvomim, da 100% poznaš njegov okus. Če pa ne maraš z njim nakupovat mu kupi vrednostni bon pa naj gre sam ponje.
Jaz vem, da s čevlji, ki bi mi jih kdorkoli drugo kupoval, ne bi bila nikoli prav nič bolje.

Drugače pa jaz ti isto kot ostale svetujem, da ga pelješ v trgovino. Čevlje je treba probat. Mogoče kakšne copate glih ne, če veš številko, ostalo pa. Poleg tega zelo dvomim, da 100% poznaš njegov okus. Če pa ne maraš z njim nakupovat mu kupi vrednostni bon pa naj gre sam ponje.
Jaz vem, da s čevlji, ki bi mi jih kdorkoli drugo kupoval, ne bi bila nikoli prav nič bolje.
Re: Rojstni dan - moška obutev
zalafa napisal/-a: da bi lahko nosil tudi v službo?
če bi vedeli, kakšno delo opravlja, bi nam bilo lažje...

-
- Cosmofrik