Kaj če ženska porabi za videvanje več denarja kot moški?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Cant_sleep_tonight napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Dvomim pa, da bi bila midva prav kompatibilna, to je vse.

ker ni na tvojem intelektualnem nivoju?

Definiraj intelektualni nivo.
Inteligenca ni pogojena z izobrazbo ali poklicem in docela možno je, da me prekaša (čeprav sodeč po testih, ki smo jih delali v OŠ, to ni najbolj verjetno :P ).
Po drugi strani si pa upam trdit, da premorem več splošne razgledanosti. In želje po vedno novem znanju. On pa očitno ne, če mu še srednje šole ni ratalo končat, pa to ni kakšen poseben izziv.

Kompatibilna pa nisva tudi zato, ker imava več kot očitno različne interese in prioritete v življenju.
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Moja prioriteta je trenutno končat študij, aktivno pišem diplomo, trenutno puncam ne morem nudit materialnega razvajanja v stilu, da sem bom z avtom pripeljal ponjo, jo peljal na sladoled, kremšnito in nevemkam, ker sem zaenkrat brez avta in še vedno živim pri starših ter v študentskem domu, kadar sem v kraju študija. Poznam pa punco, ki non-stop zmenkuje, v enem mesecu gre na pijačo tudi z 20 različnimi tipi, torej skoraj vsak dan z drugim, glavno da imajo vsi ti tipi avto, da jo lahko kam zapeljejo, medtem ko meni očita, da naj si že enkrat nabavim avto, če bom hotel imet punco. Yeah right. :roll:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

To se zdi meni čisto razumljivo. Ampak v prejšnjem postu si napisal, da dobro izobrazbo že imaš, zato sem sklepala, da si že diplomiral in nekje delaš.
Čeprav, roko na srce, dve kepici sladoleda staneta 3 evre in pol ure tvojega dragocenega časa :)
Fantin
Debatorica
Debatorica

jullia_ napisal/-a:To se zdi meni čisto razumljivo. Ampak v prejšnjem postu si napisal, da dobro izobrazbo že imaš, zato sem sklepala, da si že diplomiral in nekje delaš.
Čeprav, roko na srce, dve kepici sladoleda staneta 3 evre in pol ure tvojega dragocenega časa :)

Sem tik pred tem, da bom imel dobro izobrazbo. Morda sem se v prejšnjem postu premalo natančno izrazil. :)
Sicer pa res, 2 kepici sladoleda in pol ure časa ne staneta nič. Očitno pa tista prijateljica sodi po sebi. Pred 3 tedni sva šla skupaj ven žurat, in ji je šlo v nos to, da sva se morala peljat z mestnim avtobusom, saj da je ona vajena, da se tip pripelje z avtom ponjo.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Tebi je ta prijateljica malo všeč, ne?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Fantin
Debatorica
Debatorica

positive vibration napisal/-a:Tebi je ta prijateljica malo všeč, ne?

Ne. :P Še najmanj taka, ki zmenkuje na polno.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Sm dobla tak filing :D Pa saj boljše, da ti ni, brezveze čas pa energijo zgubljat s takimi.
Sicer pa - mnogi moški so povsem zadovoljni, če ženska zahteva samo to, da jo razvajajo s prevozi, denarjem in darili. Ker več itak niso sposobni dat od sebe, denar lahko vsak dobi, duhovitosti/karizme/inteligence/vstavi poljubno lastnost, pa ne. In potem je taka ženska zadovoljna, ker dobi, kar išče (dnar, prevoze, materialna razvajanja), on pa je tudi zadovoljen, ker ima razmerje po liniji najmanjšega odpora.
Ne dvomim, da se ravno v takih zvezah najpogosteje pojavlja veleznan "odkup zvestobe" z raznim nakitom in počitnicami v primeru skokov čez plot.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Eni npr. ne študiramo, ker nas veseli takšno delo za katerega je dovolj poklicna izobrazba. In če jaz uživam v frizerstvu, ne vem zakaj bi se mučila z učenjem in dolgočasila v drugi službi.

Moja soseda npr. pa je študirala, delala na zahtevnem delovnem mestu, nakar je malo zbolela na živcih - baje zaradi zahtevnosti službe in se je sama odločila, da gre za snažilko, ker tega pritiska ni več zdržala. Sedaj pa lepo umirjeno opravlja to delo brez sekiranja, odgovornosti, nepotrebnih živcev.
Fantin
Debatorica
Debatorica

positive vibration napisal/-a:Ne dvomim, da se ravno v takih zvezah najpogosteje pojavlja veleznan "odkup zvestobe" z raznim nakitom in počitnicami v primeru skokov čez plot.

Očitno bo nekaj na tem, glede na to, da če že s katerim od teh tipov začne zvezo, ta ne traja več kot 1 mesec.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Fantin takšnih punc se rajši izogibaj.
Sway
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sway »

sirova štručka napisal/-a:
Sway napisal/-a: res men je sam to pomembno ,da se mi moja dopade in se z njo razumem, pol pa če ceste pometa al pa sedi na sedežu multinacionalke.

pa sej nekdo, ki ceste pometa, ni enak človeku na sedežu multinacionalke, ne po vedenju, ne po osebnosti, tko da res ne vem s čim bi mene pritegnil tisti, ki ceste pometa, edina možnost je, da bi mi bil njegov videz všeč, ampak to men ni dost.

se strinjam, jast sem ubistvu dost odprt in se razumem tako z zategnjenimi karieristi kot tudi nezategnjenimi ,če smem tako rečt, ker pač moja narava dela je taka, da se srečujem tako z preprostimi ljudmi kot malo manj preprostimi, men osebno je totalno nepomembno to, nevem no, recimo, da sem nezakomliciran! hotel sem povedat da mi je totalno vseeno, če je moja ljubezen pač normalno situirana ali pa miljarderka. v prvem primeru se nebi delal in počutil superiornega , v drugem se nebi počutil podrejenega! pa recimo, da sem sam dovolj oz. prevec ambiciozen, ko so moji kolegi pri 21 žurali okol ,sam sam lep del tega po 21 letu izpustil ravno zaradi tega, ker sem odprl lastno firmo, etc etc in bil imun na vsako parčkanje lol, dokler mi ni zdajšnja tolk zamorila, da sem se nalimal nanjo in ji jast začel utrujat in se zaradi nje selim drugo leto v Stuttgart lol grrr. Sry zašel is teme lol ! Lep pozdrav vsem ! Pač odgovor tisti ki je temo odrla, če ti ne odgovarja tako kot je, poišči drugega, kaj naj rečem ! skoraj Vsak si nakoncu najde sorodno dušu!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jaz se tudi dobro razumem z alternativci, ki ne priznavajo nobene avtoritete in furajo svojo filozofijo, fensi pravniki, žlahto s kmetov, muslimani, katoliki, homoseksualci, moškimi, ženskami,...
Pa to dobro razumevanje na platonski ravni še ne pomeni, da bi kar z vsemi po vrsti želela bit v zvezi.
zala123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a zala123 »

Kaj je tud problem izpit in stroški?

Poznam 3 odrasle, poročene pare, ko ima ženska izpit, moški pa ne. Očitno ni problem, ker veze funkcionirajo že desetine let.

Glede stroškov se pa pokaže koliko lahko kdo financira. Na začetku veze je lepo, da vsak nekaj, oziroma tisti, ki lažje prispeva.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jaz tudi poznam en tak par, moja starša. In ti lahko povem, da je problem. Ni tak problem, da bi se mami ločila zaradi tega, fletno pa ni, da je vsa vožnja na njej, sploh zato, ker ona tudi ne mara vozit. In je morala 18 let čakat, da sem jaz izpit naredila :)

Saj mene mogoče narobe razumete, ko tu po forumu pišem, kaj vse je zame kriterij pri izbiri fanta.
Niso to vse take absolutne ovire, da nikakor ne bi imela tipa, ki bi imel recimo samo srednješolsko izobrazbo. Je pa to zame sigurno upoštevanja vreden faktor, čeprav bi mogoče na koncu plusi pretehtali.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Saj problem je tudi, če ženska nima ispita. Imam par kolegic, ki ne vozijo. Ampak ni pa to velik problem. Bi pa bilo bolj praktično in lažje, če bi vozile.
Glede šole, trenutno so fantje manj izobraženi, tako da punce kriterije bo treba spustit. Sem že imela fanta, ki še OŠ ni imel dokončano pa zaradi tega ni bil nič slabši od drugih. Sem ena tistih, ki bi me vseeno bolj motilo, da bi šel s trinerko v kino, kot pa da nima izobrazbe.
Odgovori