Glede vonja - težko ga je opisat, ampak meni vsekakor ne smrdi. Tak svež, frizerski vonj
Koliko se potem voha na laseh pa tudi težko ocenim
Meni je všeč predvsem, ker je na pumpico in ne masti ali dodatno obteži las.
Koliko se potem voha na laseh pa tudi težko ocenim
Meni je všeč predvsem, ker je na pumpico in ne masti ali dodatno obteži las.
Enkrat tedensko niti ni tako pogosto likanje, jaz sem zreducirala še na manjkrat, ker si jih barvam na svetlo, ampak so videt taki sijoči odkar uporabljam te izdelke. Prej sem mela Niveino kolekcijo in mi ni pomagala popolnoma nič (razen izdelki za sijoče lase, so pa bili še vedno suhi po konicah). Dobiš pa te izdelke preko neta al pa pri frizerju (jaz spletni prodaji nisem glih naklonjena). So pa kul šamponi tudi od Kerastase (tudi pri frizerju dobiš, seveda ne pri vseh), ker sem pri prejšnji frizerki dobila tester in sem ga kar nekajkrat uporabila, pa je naredil super lase.

..zarad tega se oglašam. Kaj ti bo na videz zdrav karkoli(lasje, obraz/koža), če pravzaprav niso in je vse neki preparirano?dolce_chicco napisal/-a:ampak so videt taki sijoči odkar uporabljam te izdelke. /.../ glede zaščite pred likanjem meni ni pomagala še nobena zadeva
buubbika napisal/-a:Sliši se morda bolano, vendar deluje. Pojdite spat z masko, ki pa je olivno olje. Dajte ga na lase, počakajte kakšno urco, da se vpije in pojdite spat. Seveda je tu potrebna kakšna vrečka za na glavo, pa brisača na vzglavnik, ... pač je zelo zoprno, se strinjam, ampak deluje. Zjutraj si jih umijte in lasje so kot v reklami. Brez fotošopa.
buubbika napisal/-a:Sliši se morda bolano, vendar deluje. Pojdite spat z masko, ki pa je olivno olje. Dajte ga na lase, počakajte kakšno urco, da se vpije in pojdite spat. Seveda je tu potrebna kakšna vrečka za na glavo, pa brisača na vzglavnik, ... pač je zelo zoprno, se strinjam, ampak deluje. Zjutraj si jih umijte in lasje so kot v reklami. Brez fotošopa.