Ne ne...seks je valuta s katero kupijo od tipa razmerje brez katerega ne morejo.purple_rain napisal/-a:*sandra* napisal/-a:1. ženski paše tak odnos, če je nagnjena k samoponiževanjuZakaj? Ker je pač hotela sexat?mateja79 napisal/-a:Nezrela in neresna.Matr ste ene čudne. A vama je sex obvezno zlo, al kaj?
V kakšno smer gre najin odnos?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Jap. In obratno....ker če nekaj kupiš, rabiš tud prodajalca (ponudnika). In ker obstajajo takšni moški, ki zaradi seksa pristanejo v vezi, uspevajo takšne ženske, ki za seks iztržijo vezo.
Sicer pa.....tiste, ki seks dajejo samo kot nagrado, ker se je tip "vezal" za njih, ponavadi v naslednji fazi, ko se tip hoče "odvezat", pozabijo vzeti kontracepcijo
In spet imajo nekaj, da ga držijo v šahu. Vse to se pa konča le takrat, ko se tip spametuje in ugotovi, da hoče vezo zarad veze, ne zarad seksa ali otroka
Nauk: moški morate biti pazljivi (če ženska odlaša s seksom, stran od nje, drgač ste pečeni
)
Sicer pa.....tiste, ki seks dajejo samo kot nagrado, ker se je tip "vezal" za njih, ponavadi v naslednji fazi, ko se tip hoče "odvezat", pozabijo vzeti kontracepcijo

Nauk: moški morate biti pazljivi (če ženska odlaša s seksom, stran od nje, drgač ste pečeni

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
NOty se podpišem pod skoraj vse tvoje izjave:
čustvena distanca ni problem, pač nekoga jemlješ zgolj kot fuck frenda in ne iščeš v njem nekega ideala/svojega bodočega tipa.
Ko si z njim se maš fajn in to je to. Ubistvu je tak odnos res kul, ker ni obveznosti, teženja kdo je kje in kdo kje ni itd.
Edit: sicer pa, zakaj zavraga bi punca mogla iskat fanta/bit v zvezi? Kaj je narobe z zgolj dobrim sexom?
A je tolk težko razumet, da lahko pride neko obdobje, ko nimaš časa/volje/moči, da bi bila lahko v zvezi?
Sandra na komentar da je takšna ženska nagnjena poniževanju ne morem napisati drugega kot dače to velja tudi za moške, poznam kar nekaj takih revčkov ki se redno samoponižujejo vsak teden vsaj enkrat. Pa saj smo enakopravni vendar....
Verjetno hočeš povedati da tudi takšne kot jaz... Samo za info:Moja starša sta poročena že 30let in nikoli se nista prevarala in še vedno sta noro zaljubljena... Res zj..... družina smo očitno...
In ja tudi jaz verjamem v zvestobo in če bi me fant prevaral / govorim o osebi ki bi ji totalno zaupala in jo oboževala mu ne bi nikoli mogla zares odpustiti. Pa tudi sama ne bi nikoli prevarala fanta s katerim sem v resni zvezi. Kar pa je med njim in njegovo ženo pa želim da ostane med njima, ker mislim da ni fer da bi se zmano pogovarjal o njuni zasebnosti...
čustvena distanca ni problem, pač nekoga jemlješ zgolj kot fuck frenda in ne iščeš v njem nekega ideala/svojega bodočega tipa.
Ko si z njim se maš fajn in to je to. Ubistvu je tak odnos res kul, ker ni obveznosti, teženja kdo je kje in kdo kje ni itd.
Edit: sicer pa, zakaj zavraga bi punca mogla iskat fanta/bit v zvezi? Kaj je narobe z zgolj dobrim sexom?
A je tolk težko razumet, da lahko pride neko obdobje, ko nimaš časa/volje/moči, da bi bila lahko v zvezi?
Sandra na komentar da je takšna ženska nagnjena poniževanju ne morem napisati drugega kot dače to velja tudi za moške, poznam kar nekaj takih revčkov ki se redno samoponižujejo vsak teden vsaj enkrat. Pa saj smo enakopravni vendar....
*sandra* napisal/-a:Kako je pa kej v familiji? S katerim poročenim moškim je spala tvoja mama, da je tebe rodila? Ali pa fotr- ima ljubico?
Ker namreč iz takih razmer zrastejo take punce kot si ti.
Verjetno hočeš povedati da tudi takšne kot jaz... Samo za info:Moja starša sta poročena že 30let in nikoli se nista prevarala in še vedno sta noro zaljubljena... Res zj..... družina smo očitno...
In ja tudi jaz verjamem v zvestobo in če bi me fant prevaral / govorim o osebi ki bi ji totalno zaupala in jo oboževala mu ne bi nikoli mogla zares odpustiti. Pa tudi sama ne bi nikoli prevarala fanta s katerim sem v resni zvezi. Kar pa je med njim in njegovo ženo pa želim da ostane med njima, ker mislim da ni fer da bi se zmano pogovarjal o njuni zasebnosti...
matjazd napisal/-a:To ni noben odnos. In ljudje, ki se tega poslužujejo so običajno zelo neresni, ker nočejo prevzeti nobene odgovornosti.
Sama se nimam ravno za neresno. Imam zelo odgovorno službo in v službi sem cca. 10 o 12 ur dnevno. Enostavno trenutno nimam ne časa ne moči se ukvarjati s potrebami ki niso moje. In ko sem v resni zvezi in se zaljubim sem 100% pri stvari ampak trenutno nimam dovolj moči, energije in samozavesti za začetek neke nove zveze...
Hm kaj se je znašlo v moji temi.
Me pa veseli, da ste nekatere 100%, da od vaših staršev ni nihče nikoli prevaral. Res ste vsevede. Če ima nekdo odgovorno službo se mi zdi, da tudi še ne pomeni, da je v privat življenju resen. In sedaj občudujem mojega, ki ima pri 15ih urah službe še kaj časa zame, če nekateri pri 10ih urah nimajo časa za vezo.

Me pa veseli, da ste nekatere 100%, da od vaših staršev ni nihče nikoli prevaral. Res ste vsevede. Če ima nekdo odgovorno službo se mi zdi, da tudi še ne pomeni, da je v privat življenju resen. In sedaj občudujem mojega, ki ima pri 15ih urah službe še kaj časa zame, če nekateri pri 10ih urah nimajo časa za vezo.
Jochie napisal/-a:Nesanica napisal/-a:Imam zelo odgovorno službo in v službi sem cca. 10 o 12 ur dnevno.
pa študentka si? kako ti znese?
sorry za OT
Nisem več že kar nekaj časa...

nixie napisal/-a:ne morem pa mimo tega, da ti je vseeno, da pomagaš nekemu kretenu, da vara svojo ženo. sicer je lahko tudi ona kretenka še večja od njega, ampak to ne spremeni ničesar.
Ona je kul, njej se verjetno še sanja ne kaj se dogaja ker ima on pač tako službo da si lahko marsikaj privošči... ma to sedaj ni bistveno,še vedno mislim da njegov private life pri odnosu kot ga imava ni moj problem... Kar je med njima me ne zanima, kakorkoli se že to bere....