Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
- positive vibration
- Cosmofrik
- positive vibration
- Cosmofrik
Libido. napisal/-a:pojma nimamzdej sm malo googlala in sem ugotovila da za čajni kolač bi bla angleška beseda crumpet .. razlagajte si sami, zakaj smo slovenci iz tega sčarali ČAJNO pecivo
OT: tile crumpets so pa neki najboljšega. Topli z nutello

Kaj vse čaj naredi

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Novo: Mene zanima, zakaj (pod istimi telesnimi pogoji) ob učenju rataš zaspan, če se ti pa ni treba učit je spanje zadnja stvar na seznamu?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Tammy_De napisal/-a:Novo: Mene zanima, zakaj (pod istimi telesnimi pogoji) ob učenju rataš zaspan, če se ti pa ni treba učit je spanje zadnja stvar na seznamu?
U, zelo poznan fenomen oziroma moj recept za slepless nights.

Ne vem, po moje tu igrajo veliko vlogo naši psihološki obrambni mehanzmi, ki poskrbijo, da se uspešno ognemo stresni situaciji? V bistvu se na primer nočemo učiti, nas je strah, da se na primer ne bomo dobro naučili, itd in potem se temu začnemo podzavestno izogibati. In kar naenkrat postanemo zaaaaspaaaaaniiiiii...

Pa še malo drugače: če nam snov ni zanimiva, upade motivacija. Če upade motivacija, nam postane dolgočasno. Ker pa "moramo" še vedno vztrajati za knjigami, se začno kazati posledice nezanimanja...uspavana zavest.

-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
- positive vibration
- Cosmofrik
-