V kakšno smer gre najin odnos?
čustvena distanca ni problem, pač nekoga jemlješ zgolj kot fuck frenda in ne iščeš v njem nekega ideala/svojega bodočega tipa.
Ko si z njim se maš fajn in to je to. Ubistvu je tak odnos res kul, ker ni obveznosti, teženja kdo je kje in kdo kje ni itd.
(Lahko pa se tudi motim, sam pri meni je blo ponavadi tko... Tip hud za pogledat, uredu za kkšne bolj platonske debate, sex je tud po večini bil dober, sam tipa k nima nč v glavi/z mano vara svojo dolgoletno punco pa pač nebi mela za fanta)
Ko si z njim se maš fajn in to je to. Ubistvu je tak odnos res kul, ker ni obveznosti, teženja kdo je kje in kdo kje ni itd.
(Lahko pa se tudi motim, sam pri meni je blo ponavadi tko... Tip hud za pogledat, uredu za kkšne bolj platonske debate, sex je tud po večini bil dober, sam tipa k nima nč v glavi/z mano vara svojo dolgoletno punco pa pač nebi mela za fanta)
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Razumem kaj hočeš povedat, ampak: tehnično, sej ne bi bil tvoj fant, če je že od kere druge.N0ty napisal/-a:(Lahko pa se tudi motim, sam pri meni je blo ponavadi tko... Tip hud za pogledat, uredu za kkšne bolj platonske debate, sex je tud po večini bil dober, sam tipa k nima nč v glavi/z mano vara svojo dolgoletno punco pa pač ne bi mela za fanta)

purple_rain napisal/-a:Razumem kaj hočeš povedat, ampak: tehnično, sej ne bi bil tvoj fant, če je že od kere druge.N0ty napisal/-a:(Lahko pa se tudi motim, sam pri meni je blo ponavadi tko... Tip hud za pogledat, uredu za kkšne bolj platonske debate, sex je tud po večini bil dober, sam tipa k nima nč v glavi/z mano vara svojo dolgoletno punco pa pač ne bi mela za fanta)
to je res ja

*sandra* napisal/-a:Zakaj si pa ne dobiš enega samskega in pametnega?
dj še enkrat moj post preber, prosim te... mislm da sm čist lepo uporabila preteklik.
Edit: sicer pa, zakaj zavraga bi punca mogla iskat fanta/bit v zvezi? Kaj je narobe z zgolj dobrim sexom?
A je tolk težko razumet, da lahko pride neko obdobje, ko nimaš časa/volje/moči, da bi bila lahko v zvezi?
Sama rajši nisem (bila) v zvezi, kot da bi bla ravno tolk, da lahko rečem da sexam s svojim fantom, do njega pa ne čutim ničesar.
In to, da je omenjeni dečko mel punco pač ni bil moj problem. Itak sm zvedla da jo ima, šele po dobrih 4ih mesecih. Če je ona tolk neumna da ne dojame da jo vara, je to pač njen problem.
Zadnjič spremenil N0ty, dne 21. Jun. 2010 7:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^1.) pozabljaš možnost, da je ženski tud pasal tak odnos, samo dober sex in občasna ne-preveč-zahtevna debata.
2.) če še enkrat dobro prebereš njen post, boš vidla, da je napisala, da ne bi imela za tipa ki... ALI ... (a vidiš tist " / " vmes?)
, torej ne vemo, a je njen varal, al je mel bolj mal v glavi. 
2.) če še enkrat dobro prebereš njen post, boš vidla, da je napisala, da ne bi imela za tipa ki... ALI ... (a vidiš tist " / " vmes?)

*sandra* napisal/-a:Prav, bom še jaz uporabila preteklik.
Zakaj si nisi našla že takrat enega pametnega in samskega?
Očitno ne glede na to, koliko so bili ti tipi glupi in ne vem kaj, si bila ti vredna le njihovega kurca. torej le niso bili tako glupi.
In zakaj bi si ga našla?
Mi pač ni sedl bit v neki zvezi.
In več od njihovga kurca niti iskala nism.

purple_rain napisal/-a:^^1.) pozabljaš možnost, da je ženski tud pasal tak odnos, samo dober sex in občasna ne-preveč-zahtevna debata.
2.) če še enkrat dobro prebereš njen post, boš vidla, da je napisala, da ne bi imela za tipa ki... ALI ... (a vidiš tist " / " vmes?), torej ne vemo, a je njen varal, al je mel bolj mal v glavi.
1. ženski paše tak odnos, če je nagnjena k samoponiževanju
2. tisti njen " / " je pomenil, da je probala oboje... saj je napisala, da se ni šlo samo za enega takega, torej ji je bila to praksa.