Eh, sn vprašala nohte, če bi se slikali, pa se nočejo, pravijo, da jih je sram, ko sn jih tak šlampasto nalakirala Ne, res, jz ga vedno nekje poserjem. Če ni mehurčkov ali sledi čopiča, se pa nekje dotaknem. Tk da...vi kr limajte
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...
gejba napisal/-a:Samo, če potrebuje 4 plasti, da je prekriven ...
Hm ne bi vedla... Jaz sem ga kupila vceraj, ker mi je bla barva tako vsec, ampak ga se nisem utegnila sprobat. Javim, ko ga uporabim V mislih sem si ze skombinirala barvne kombinacije za konad Mal se splaca potrpet za tako cudovito barvo haha.
V želji po mint green laku sem si kar tega od Maybelline (Green Park) kupila. Res je nanos slab, sem pa nanesla "samo" 3 plasti. Sem sicer iskala Deborah, pa nisem našla v Mullerju. Barva mi je pa precej všeč, na nohtih se jo pa še navajam.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sami luštni.
Tud tale metulček ne zgleda kičast. Celo od purple_rain konad ne pa rdečko je lep.
Ja, vem 3 plasti. To je bila samo proba, če mi odgovarja tak odtenek. Bo kmalu sledil kak, ki ni tak zahteven.
gejba- koliko lakov imaš? Približno. Moram vprašat Lahko tud na Zs, če prevelika št.