ma ja vzuni je skoz dobijo zanemarjeno!sam je dobr k jo boli k***c!zakaj bi pa mogla bit skoz zrihtana? pr nas se majo pa ene za več-npr. Pika Božič, k se k gre po časopis zrihta u nulo!Take so še bolj bljak!
ah to itak sam se mi zdi full nesramno d jo tk slikajo mah pika je pa razred zase enkrat sm jo vidla u maximarketu s hćerko in nji je ušla ona pa za njo kao neki tekla u 12cm štiklih
glamBABY napisal/-a:ah to itak sam se mi zdi full nesramno d jo tk slikajo mah pika je pa razred zase enkrat sm jo vidla u maximarketu s hćerko in nji je ušla ona pa za njo kao neki tekla u 12cm štiklih
kiki* napisal/-a:ma ja vzuni je skoz dobijo zanemarjeno!sam je dobr k jo boli k***c!zakaj bi pa mogla bit skoz zrihtana? pr nas se majo pa ene za več-npr. Pika Božič, k se k gre po časopis zrihta u nulo!Take so še bolj bljak!
kiki* napisal/-a:ma ja vzuni je skoz dobijo zanemarjeno!sam je dobr k jo boli k***c!zakaj bi pa mogla bit skoz zrihtana? pr nas se majo pa ene za več-npr. Pika Božič, k se k gre po časopis zrihta u nulo!Take so še bolj bljak!
men je tud prou gut, skos pa tud ne more bit zrihtana, nobeden ni, pa tud zakaj bi ona mogla, pač je slavna, sam v resnic je pa mogoče čist preprosta punca. trebušček ji pa prou paše