Prava ljubezen ali zgolj sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tomažinka »

jullia_ napisal/-a:po parih dneh/tednih teži tipu, ker je šel ven s kolegi, in ga sprašuje, kdaj misli imet otroke.

ti ne razumeš, a?
ko je šel v petek ven s kolegi mi je blo čisto kul ker je prej povedal.
ko je pa v soboto ob 21h mi povedal da gre vn s kolegi in me zajebal, mi pa ni bilo kul.
isto mi ne bi bilo kul,če bi mi kaj takega naredila kolegica, da bi me na kak način tako zahinavla, pa ne gojim ljubezenskih čustev do nje.
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tomažinka »

nixie napisal/-a:
??? Zakaj neveš, če naj ti bo žal da si ga odjebala, če se mu je že na kilometer vidlo, da je pokvarjen??
Ti bom js povedala: ker ti bi raje se neki pentljala z njim, kot bit sama...pol čez pou leta bi te poslau nekam in ti bi prišla spet na forum jokat, kako so vsi neresni in samo seks iščejo...

celo imaš prav.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Tomazinka danes so takšni časi, da so fantje pri 25ih otročji in neresni, ali pa resni in študirajo,... Vsekakor pa ne očetje pri teh letih.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:21, skupaj popravljeno 1 krat.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

tomažinka napisal/-a:ti ne razumeš, a?
ko je šel v petek ven s kolegi mi je blo čisto kul ker je prej povedal.
ko je pa v soboto ob 21h mi povedal da gre vn s kolegi in me zajebal, mi pa ni bilo kul.
isto mi ne bi bilo kul,če bi mi kaj takega naredila kolegica, da bi me na kak način tako zahinavla, pa ne gojim ljubezenskih čustev do nje.
Mah. You don't get it.
Ja, OK, žal te je zaj*bal, ampak zarad tega mu ni treba zganjat scen in težit in najedat - v takem momentu se lahko nardiš ice princess in greš delaje.
Čist drugačna situacija bi bla, če bi te long-term partner tkole nasral, takrat tud jz verjamem, da ima punca večjo pravico mal zatežit :D, ali pa kolegici (sam spet ne pretirano zatežit, sam pač povedat svoje, če te je res tolk iztirilo).
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Točno to. Kolikor se to že grozno sliši, ampak po parih mesecih/letih si lahko "privoščiš" izpad krokodiljih solz in par ur užaljene tihe maše. Po nekaj dnevih pa absolutno ne.
Tudi, če te je prizadelo, da te je zajebal, tudi, če si zato bila eno soboto zvečer doma, še vedno je napaka, če ga napizdiš.
LittleMonster
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LittleMonster »

Ma klinc, tud če se greš tiho mašo po dveh letih skupne zveze, kaj maš od tega? NČ. Bolš se je poment z mirnim tonom, pa je :roll: js se nikol nisem šla tihe maše, rajš sm mu mirno vse povedala in sva se vse zmenla v roku ene ure ali manj...
Po parih dneh bit užaljena ker gre rajš vn s kolegi kot s tabo,.. No ja,... Men bi blo mogoče malo čudno ker če je človk na sveže zaljubljen, je pomoje najraje skos s tisto osebo in komaj čaka da je z njo... Bi samo rekla; Okej, fajn se mej in to bi blo to. In pol bi pač ne vem, poklicala kolegice če grem lohk še z njimi, če ne, pa tud ne bi blo konc sveta.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

sanjaanja napisal/-a:Tomazinka danes so takšni časi, da so fantje pri 25ih otročji in neresni, ali pa resni in študirajo,... Vsekakor pa ne očetje pri teh letih.

Tisti, ki so pri 25 resni in odgovorni, pa tomažinke ne zanimajo, ker niso atraktivni in ne znajo žensk osvajat.

Jaz tomažinko dobro razumem.Ona bi rada 25-letnega jebacha wannabe predelala v spodobnega tipa, ki bi si želel otroke in bi ji bil zvest.Podobne želje ima marsikatera.Ampak to je ponavadi sizifovo delo.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

ja đeki, ti dam kar prav. ampak po drugi strani, pa poznam primer, kjer se je dekle odločilo za spremembo (od prejšnih jebačev) za majn atraktivnega fanta, ki ji je na začetku razlagal, da je resen, da se on ne gre stvari kar tako, in je tudi imel zelo malo izkušenj z ženskami do nje... no ona 2 se potem spustita v razmerje, ona veliko vlaga vanj, v njegovo samozavest (razni komplimenti nonstop, ga hvalila okoli ipd..). no modelu so mal krila zrastla in jo je po nekaj mesecih nogiral, kao bi še on bil mal frej...

:?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja, tudi to se dogaja, zato se jaz tega v življenju nikoli nisem šel, namreč, da bi bil nekomu bergla.Ker pride dan, ko tadrugi večne potrebuje bergle in potem se počutiš, kot zadnji idiot, ko te zapusti.
Mireia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mireia »

Zakaj bi atraktivna ženska bila z neatraktivnim tipom, samo zato, ker ta grd je resen, si želi zveze, otrok, tisti atraktiven pa je neulovljiv?

Jaz vidim precej parov, ko grem npr. v kak trgovskih center in sta oba atraktivna. kako je pa njim uspelo?
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

s0nckic4 napisal/-a:ja đeki, ti dam kar prav. ampak po drugi strani, pa poznam primer, kjer se je dekle odločilo za spremembo (od prejšnih jebačev) za majn atraktivnega fanta, ki ji je na začetku razlagal, da je resen, da se on ne gre stvari kar tako, in je tudi imel zelo malo izkušenj z ženskami do nje... no ona 2 se potem spustita v razmerje, ona veliko vlaga vanj, v njegovo samozavest (razni komplimenti nonstop, ga hvalila okoli ipd..). no modelu so mal krila zrastla in jo je po nekaj mesecih nogiral, kao bi še on bil mal frej...

:?

ta tvoj post lahk zdj interpretiramo dvojno: a.) Ženska je bla res tok neumna in je "spustila standarde" in se zadovoljila s "slabšim", bla še tok neumna, da je sebi in njemu lagala v obraz, da je super duper izgleda and it backfired. b.) se je tebi ta tip zdel "manj atraktiven" in je ta zgodbica bullshit.
Ker verjamem v dobro človeštva upam na slednje. :P
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

evelyn: da ti odgovorin, meni osebno se model sploh ni zdel privlačen. :) niti ostalim očitno, ker je imel zelo 'revno' preteklost kar se tiče razmerij nasploh..
drugače je pa ona, po parih polomih s 'hudimi' tipi nekako uslišala njega. smo bli sošolci na faksu. njemu je bila ona všeč in on je bil tak prijazn sošolc, res fajn za pogovarjat, uno vredu fant. pa smo ji takrat vse kolegice takrat rekle, da naj poskusi in gre na zmenek in po nekaj zmenkih sta postala par...mislim nekaj ji je že moglo biti všeč na njemu, da sta začela, v to ne dvomim..
in potem je vsem razlagala, kak model zna kaj dobrega skuhat, kak je pozorn... on je bil dost sramežljiv ko sta začela, sta bla ene 8 mescov skup, in model je tam nekje po pol leta začel ratvat pravi player, pecarit vse živo in valda njej to ni pasal in ko mu je to omenla ji je reku da bi rad bil še mal frej. takrat je bil star 23 :?
ni ona komplimentirala da je 'hud' ampak karakterne značilnosti. hočem rečt, da se je njemu vidno dvignila samozavest in se je začel spreminjat... zakaj je pa ona to počela: možno da ni bila navajena met vredu fanta in je toliko bolj cenila vsako malenkost ki jo je on zanjo naredil. pojma nimam res..
konc mojga OT
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Mireia napisal/-a:Zakaj bi atraktivna ženska bila z neatraktivnim tipom, samo zato, ker ta grd je resen, si želi zveze, otrok, tisti atraktiven pa je neulovljiv?

Jaz vidim precej parov, ko grem npr. v kak trgovskih center in sta oba atraktivna. kako je pa njim uspelo?

Preberi si kontekst debate.

Tomažinka jadikuje, da ne najde atraktivnega tipa, ki bi bil pri 25 zelo odgovoren in bi si želel imeti otroke.

Eee, tako življenje pač je, ne moreš imeti vsega v kompletu, ponavadi.
Odgovori