Katera po vrsti si?
-
- Cosmopsiho
Zato pa je taprava v narekovajih. Pač oseba za katero si mislil, da je taprava, pa se je izkazalo, da ni
Sem pa tista, ki je sledila punci iz nočnih mor

Sem pa tista, ki je sledila punci iz nočnih mor

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
^^o tem bi se dal še govort..to lahko tud pomeni, da mi nismo bli tapravi za osebo, ki nam je zlomila srce, pa se je nam še vseeno lahko zdela taprava.
Sicer pa:

Sicer pa:
positive vibration napisal/-a:Razlika je v narekovajih.
..Evelyn.. napisal/-a:Zato pa je "taprava"
*mala* napisal/-a:Zato pa je taprava v narekovajih.
a tega pa nisi hotela tud v mojem postu opazit, al kako?purple_rain napisal/-a:(")taprava/tapravi(")

-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
purple_rain napisal/-a:Sej je še sama tko napisalaAl je tole samotolažba?novapunca napisal/-a:Ta zadnja, naslednica tiste, ki je prej mislil, da je prava.
Sicer pa, zakaj pa ne bi mela naslednice? Kaj, če ti (")taprava/tapravi(") zlomi srce, moraš do konca življenja ostat sam/-a?
Potem ni "taprava".
In rekla sem, da sem naslednica tiste, ki je mislil, da je prava in ne prave.
novapunca napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Zato pa je "taprava"
Ampak ona je sledila "tapravi". Torej jo je nasledila.
A če jaz sledim punci iz nočnih mor, sem tudi js nasledila le to in sem posledično tud js punca iz nočnih mor?

Pač v teh primerih je za "tapravo" sledila taprava

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
novapunca, tista, kateri si odgovarjala, je tudi napisala "taprava" - torej? Krneki.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 16. Jun. 2010 11:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho