Pa je res težko fantu doma rečt starima dvema "amm.. punca pride prot večeru k men, pejta vidva na neko večerjo al pa nekam od doma za par urc.." al pa je morda samo moj odnos z domačimi čuden?
Šele zdaj se zavedam da je vikend zlata vreden.. al so starci gor pa je hiša prazna, al pa sem jaz tam http://vigrxplus-nakup.si/
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:22, skupaj popravljeno 2 krat.
barbie_girl_85 napisal/-a:Jst sem tud že seksala v službi.....delala prek študenta k natakarca v enmu lokalu, po koncu šihta zaključla in zaklenila. S fantom sva še mal not sedela pa pila, pol pa še seksala na mizi Simple k pasulj.
Pa tud na zdejšnjem šihtu bi brez težav seksala, mamo svojo dežurno sobo in v njej lahko počneš, kar se ti zahoče
barbie_girl_85 napisal/-a:wc-ja nimate? Just a suggestion
wc je narjen v kabince in se vse sliši skos... tazga fetiša lih nimam. poleg tega je tale stavba precej zavarovana in pod kamerami, tko da ne vem, kok se lih splača ne-sodelavce vozit not. sodelavci so pa bl neapetitlih
Tud jst sem to že prakticirala na delovnem mestu, in sicer zvečer ko sem končala z delom, me je fant pobrau in sva mal podalšala delovni čas... nč tazga