Vidim, da sem prava 2 kupila iz kolekcije. Drugi me ne pritegnejo, šimrastih pa itak ne maram.
Js sm pa kar brez (I feel naked ). Pred ene 2 tednoma je bil pa tale oranžen iz Cute as Hell kolekcije in res ni moja barva (še kar vztrajam z oranžnimi, čeprov mi sploh ne pašejo). Moram si Essie MAY nabavt, da bo nosljiv
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Lep je, ja. Mogoče skor mal pretemen zame; se mogoče na sončku kej bolj sveti?
Oz., vidim, da bi tudi samo en sloj bil dovolj, pa še malenkost svetlejši izpade.
Na soncu je skoraj ziher svetlejši. Samo se je včeraj ravno pripravljalo na nevihto, ko sem jaz fotkala tako da nisem videla kakšen je na soncu, danes imam pa že drugo manikuro.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
tole^^je pa naravnost grozno lahko bi si vsaj iz kožice odstranla odvečen lak preden si dala sliko gor. sicer mi tud oblika ni všeč, ampak vsake oči majo svojga malerja, vendar ta odvečen lak je pa prav nagravžen.