No ja, sej sma očitno tko edine na forumu, ki gledama (oz. sma gledale). Kot vidiš, sem se bolj kot ne pogovarjala sama s sabo
OMG, men je pa Duje bil totalno anti. Iz oddaje v oddajo bolj. Njegovo hvaljenje, da vse babe padajo na njega - jst se ga pipnala ne bi. Poln samga sebe

Pa tud če to dam na stran in ga ne ocenjujem po karakterju, njegovo petje je bilo men katastrofa. Vedno se je neki drl iz grla. Men ni bil všeč njegov glas. In tud če to dam na stran (pač vsak ima svoj okus), mu pa definitvno ne morem oprostit njegove izvedbe "Umirem 100 puta dnevno" v polfinalu. Takrat nisem mogla verjet, da je prilezel tako daleč in sem si mislila, da je to sramota za njega, za Tonyja (katerega pesem je čisto pokvaril) in za celotno oddajo + ni fer, da je prišel tako daleč, namesto koga drugega. Moj absolutni favorit je bil Juraj. Amazing mi je bil z "Libar" in "Budi moja voda". Daleč najboljše nastope je imel, neverjetno energijo. Že zarad tega sem bla jezna in razočarana, ker je Juraj izpadel eno oddajo pred Dujetom, torej v četrtfinalu. Cel teden nisem prišla k seb. Če bi izpadel v polfinalu, bi se še potolažla, ker sta mi takoj za njim bila dobra Vilibald in Kim. V njegovi zadnji oddaji so ga malo posrali, da so mu dali za pet "Billie Jean". Jacksona lahko malokdo poje. Vili mi je od začetka bil fejk, čist tko kot je Tony rekel. Potem pa čedalje boljši. In čisto simpatičen, tak posrečen, včasih je deloval na odru, kot da ne ve, kaj bi sam s sabo

Sem bla vesela, da je prišel v finale. Kim prekrasno poje, vendar so mi njeni nastopi bili vsi nekam enaki in dolgočasni. Vedno je stala pri miru, se mogoče enkrat ali dvakrat zavrtela in malo migala z roko. Čeprav poje pa res

Sem se večkrat spraševala, če bi ji zarad fenomenalnega glasu lahko oprostili malo dolgočasne nastope. Tistih torkovih oddaj pa nisem gledala, tako da ne morem komentirat njenega obnašanja. Se mi je pa zdelo, da je ostali ne marajo kej preveč. V finalu mi je potem bilo vseeno, kdo bo zmagal, čeprav se mi po eni strani Kim zdi bolj primerna za zmagovalko v takšni oddaji. Vili bo po moje si itak tudi ustvaril kariero, ampak se bojim kakšno glasbo bo kej imel. Če bo kakšen metal, potem ne bo zame

Upam, da bomo tudi o Juraju še kaj slišali.
Nekaj meni najljubših nastopov:
~ Kim:
I Love You,
Total Eclipse Of The Heart,
Because Of You,
Can't Take My Eyes Off You,
Singin' Rock And Roll
~ Vilibald:
Purple Rain,
Bitanga i princeza,
24 sata,
Frida,