Če sem prav prebrala, ti je že na začetku povedal da ima bolj malo prostega časa in zelo veliko dela. Ti si mu odgovorila da je OK, samo da ne bo imel kake druge poleg tebe.
ZAKAJ bi ti zdaj njega spraševala kdaj bo imel kaj več časa zate?
Mah...v njenem primeru, če bi lepo korak za korakom in nič prehitevala uživala v tem kar ima, ustvarila vezo, tip ji bi začel zaupat, odplačal bi kredit in potem bi si vzeu več časa za njo...vse bi lahko blo ful ok
Čim pa človek začne nekaj prehitevat in zahtevat je že pol zavozu. To bo njega odbilo začel bo dvomit v njo...začaran krog
Odkrit dialog je najpomembnejša stvar v vezi in iskrenost
Vprašanje za koliko časa ima kredita? Pa da ne bo potem prišel nov kredit
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
jaz že vem kaj bom naredila na naslednjem zmenku (tretji po vrsti): tipa bom povabla v sobo, zaklenila vrat in vzela bič iz omare. bogi on če me ne bo poslušal in se izjasnil. pol pa nej beži kolkr hoče.
Sej ne rečem, da je on oh in sploh ok...ma meni se zdi, da je marjanca preveč nestrpna in da si bolj želi zveze in tipa, kot njega samega...tudi če se prepričuje, da je izkušena in ne bo šla z vsakim...sem dobila feeling, da ji podzavest govri: "ej 28 si stara, kdaj bo kaj resnega"