V kakšno smer gre najin odnos?
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
tomažinka napisal/-a:če pa ji to ni dovolj kar trenutno ima in ji nikoli ne bo.
A to misliš, da gre skupaj s prejšnjim tekstom?

Sirova štručka ti si tud nesramna do amena.
Marjancax jaz bi na tvojem mestu naredila nekaj od sledečega:
- rekla bi mu, da danes si bila pa z eno kolegico čisto na njegovem koncu, da vidiš reakcijo, a bo kaj rekel, da drugič se pri njemu oglasi.
- poslala bi mu sms kdaj bo imel kaj več časa zate
- ali pa bi ga preprosto vprašala, če te ima samo zaradi sexa
- ali pa nasplošno kaj pričakuje od tebe, kakšne življenjske cilje ima
Problem je res samo ta, da se nekateri fantje prestrašijo ob takšnih vprašanjih, ker še niso po enem mesecu pripravljeni na resno vezo.
- čokolinček
- Komunikatorka
Čist tko - men se ne zdi, da bi mel ta tip še kakšno drugo. Believe me, poznam res dosti takih deloholikov, ki jim je njihov job na PRVEM mestu, šele potem vse ostalo (med drugim je takšen tudi moj brat, ki pa sicer fura resno zvezo že skoraj 11 let) in s takimi je ful težko karkoli...
Tud se mi ne zdi da bi jo mel samo za seks, sej pa konc koncev tud se v javnosti kažeta, ji izkazuje pozornost, domov jo je peljal... Mislm, ne vem kaj bi ve rade po enem mesecu dobivanja? Prstan na roko al kaj... Ne prehitevat dogodkov, ne težit z vprašanji kam to pelje - sicer pa če se pogovarjaš, ti to rata kmal jasno, če se ne - pač sprašuješ po forumih kaj se drugim zdi (no in meni se zdi, da si naletela na deloholika, ki dejansko nima časa se dobivat vsak dan, si mu pa všeč in mata zelo velike šanse za kej več kot to zdej).
Kaj pa če ga npr. povabiš zdele kak vikend nekam na morje? Pa bosta skup preživela dva dni, lohk se ful pogovarjata, se zmenta marskej, se mata luštno skup, bolj se bosta poznala... Samo predlog no.
Tud se mi ne zdi da bi jo mel samo za seks, sej pa konc koncev tud se v javnosti kažeta, ji izkazuje pozornost, domov jo je peljal... Mislm, ne vem kaj bi ve rade po enem mesecu dobivanja? Prstan na roko al kaj... Ne prehitevat dogodkov, ne težit z vprašanji kam to pelje - sicer pa če se pogovarjaš, ti to rata kmal jasno, če se ne - pač sprašuješ po forumih kaj se drugim zdi (no in meni se zdi, da si naletela na deloholika, ki dejansko nima časa se dobivat vsak dan, si mu pa všeč in mata zelo velike šanse za kej več kot to zdej).
Kaj pa če ga npr. povabiš zdele kak vikend nekam na morje? Pa bosta skup preživela dva dni, lohk se ful pogovarjata, se zmenta marskej, se mata luštno skup, bolj se bosta poznala... Samo predlog no.
Hvala čokolinček. Deloholik je to vem. Odplačuje tud 2 kredita tko, da rabi denar. Vseeno pa ga bom vprašala kdaj bo imel kaj več časa zame.
Samo me je strah, ker se mi je enkrat dogajalo isto. In ko sem tipa vprašala kdaj bo mel kaj časa zame, je odgovoril: "a zdaj pa misliš, da bom vse nedelje tvoj. Ne morem tega kar takoj tako resno vzet."
Zato se bojim, da bi naredila napako. Ni mi pa jasno kako, da ne tvega časa, ker delo res ni vse. Po drugi strani pa mi zaupa glede kontracepcije, kar mi sicer na začetku ni, a sedaj mi. Eden, ki je nekoč iska samo sex, ne pa veze, je jasno zaelo skrbel, da ne bi zanosila, poklical je samo, ko je rabil zmenek. Vmes je bil vedno nedosegljiv na telefon. Medtem, ko zdajšnji se vedno javi.
Samo me je strah, ker se mi je enkrat dogajalo isto. In ko sem tipa vprašala kdaj bo mel kaj časa zame, je odgovoril: "a zdaj pa misliš, da bom vse nedelje tvoj. Ne morem tega kar takoj tako resno vzet."
Zato se bojim, da bi naredila napako. Ni mi pa jasno kako, da ne tvega časa, ker delo res ni vse. Po drugi strani pa mi zaupa glede kontracepcije, kar mi sicer na začetku ni, a sedaj mi. Eden, ki je nekoč iska samo sex, ne pa veze, je jasno zaelo skrbel, da ne bi zanosila, poklical je samo, ko je rabil zmenek. Vmes je bil vedno nedosegljiv na telefon. Medtem, ko zdajšnji se vedno javi.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^skratka, ne paničari.
Vidt je, da bi se lahko neki lepega razvilo, ampak v svojem, mogoče mal počasnejšem tempu. Jz bi verjela v to, če praviš, da se tudi zunaj, v javnosti nežno, naklonjeno obnaša okoli tebe.
Se pa pridrižujem mnenju čokolinčice (al kako se to sklanja, uglavnem, uporabnice čokolinček
), da ga probi za kakšen vikend povabit nekam na morje/na oddih, z izgovorom, da bi mu verjetno dobro delo se malce odklopit od vsega pretiranega dela.
Vidt je, da bi se lahko neki lepega razvilo, ampak v svojem, mogoče mal počasnejšem tempu. Jz bi verjela v to, če praviš, da se tudi zunaj, v javnosti nežno, naklonjeno obnaša okoli tebe.
Se pa pridrižujem mnenju čokolinčice (al kako se to sklanja, uglavnem, uporabnice čokolinček

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
No saj to. Sem nestrpna in bi takoj rada razčistila zadevo. Ampak to pomeni, da lahko me odgovor potolaži, lahko pa vse skupaj pokvari. Po drugi strani se mi zdi, da je bolje, da ko bova skupaj, da ga vprašam kaj je razlog, da se dobiva z namo. In tretje, glede na to, da uživa z mano v sexu, da ga obnorim, da si bo želel ostati z mano, četudi mogoče sedaj še ne ve kaj bi. Včasih me spet piči, da se mu ne bi javila na telefon.