V kakšno smer gre najin odnos?
- čokolinček
- Komunikatorka
Sweet Jesus and ...
Fak no, Tomazinka - resno te vprasam, dej reč da se ti sam mal hecaš kle z nami? Pa kaj si ti kle, Miss Morale?
Mislm dej no, res čudn da si pri vsem tem znanju o moških še samska, priporočam da napišeš kakšno knjigo o tem, ziher bo best-seller pri takih ženskah kot si ti...
Dej povej, a ti sploh jemlješ seks kot užitek al ga daješ za neko nagrado tipu, da je s tabo? Če se mal primitivno izrazm; šparaš jo k da je zlata...
Malo sutra, če boš ti kdaj sploh še mela kakšnega resnega fanta, pa tud nč nočem no. Mislm da boš vsa obupana pri ene 34ih spustila kriterije zelooooo na tla, in potem morda našla kakšnega. Prej ne.
Fak no, Tomazinka - resno te vprasam, dej reč da se ti sam mal hecaš kle z nami? Pa kaj si ti kle, Miss Morale?

Dej povej, a ti sploh jemlješ seks kot užitek al ga daješ za neko nagrado tipu, da je s tabo? Če se mal primitivno izrazm; šparaš jo k da je zlata...

Malo sutra, če boš ti kdaj sploh še mela kakšnega resnega fanta, pa tud nč nočem no. Mislm da boš vsa obupana pri ene 34ih spustila kriterije zelooooo na tla, in potem morda našla kakšnega. Prej ne.
-
- Cosmopsiho
- čokolinček
- Komunikatorka
Sirova štručka jaz sem od drugih dobila navodila, da naj citiram, da se ve komu je kaj namenjeno. V eni drugi temi nisem in se je takoj ena oglasila, če ne morem citirat, da se potem ne ve na koga se nanaša in se tako samo tema zaplete.
Drugače pa mo je vsaj toliko pošten, da je povedal kakšno neumnost je naredil. Marsikdo bi zamolčal.
Se pogovarjava se, marsikaj. Sem že napisala, da ne pričakujem, da bi karkoli kdo tukaj vedel o razpletu. Vprašala sem samo za namige kako naj mu povem, da bi rada, da sva več skupaj. Ker enega sem odbila ravno s tem, da ni štekal, da zdaj bova pa kar skoz skupaj in ne bo mel več časa zase,....
Drugače pa mo je vsaj toliko pošten, da je povedal kakšno neumnost je naredil. Marsikdo bi zamolčal.
Se pogovarjava se, marsikaj. Sem že napisala, da ne pričakujem, da bi karkoli kdo tukaj vedel o razpletu. Vprašala sem samo za namige kako naj mu povem, da bi rada, da sva več skupaj. Ker enega sem odbila ravno s tem, da ni štekal, da zdaj bova pa kar skoz skupaj in ne bo mel več časa zase,....
tomažinka napisal/-a:sej jo nisem zmeri tako šparalazato pa sem se to naučila
ja marjanca, po tvoji in njegovi definiciji veze, sta v vezi ali ne?
ja, pomojem dokler si dobra samo za v avto, ne.
Ja potem se moramo še ostale naučit.
Po najini sva ja. Tvoje pa ne rabim.
In kdo pravi, da samo za v avto? Čas je denar veš.
Drugače pa na tvoje poste ne bom več odgovarjala, ker si mi že prav nesramna.
marjancax- v eni temi sem ti res napisala nekaj glede komentiranja, ampak ne, da citiraj, ampak da napiši vzdevek osebe, kateri odgovarjaš 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.