sirova štručka napisal/-a:marjancax tule je že s tipom neki narobe, se sploh ne čudim, da ga je prejšnja varala, če je imela od njega le seks v avtu, pogovore po telefonu in 2-urno srečanje parkrat na teden...
????
ja eno osamljeno dušco si pobrala, kaj ni jasno?
In ravno od takšnega človeka pričakujem, da bo ljubil. Saj sem navsezadnje tudi jaz osamljena.
Z bivšo sta drugače živela skupaj.
tomažinka napisal/-a:ja sej ti pravim da sem dala, ker sem se prepustila in bla bla in sem bla potrebna. pa so me za rokco držali, pa spali z mano, pa me klicali, ampak so bli še zmeri samski. in nikoli to ne bi peljalo v vezo.
In če ne bi spala z njim bi ta isti tip začel hodit s tabo???
odvisno... bi bile možnosti pa precej precej večje....
Zadnjič spremenil tomažinka, dne 12. Jun. 2010 22:36, skupaj popravljeno 1 krat.
tomažinka napisal/-a:ja sej ti pravim da sem dala, ker sem se prepustila in bla bla in sem bla potrebna. pa so me za rokco držali, pa spali z mano, pa me klicali, ampak so bli še zmeri samski. in nikoli to ne bi peljalo v vezo.
vedi, da če bi prišlo do tega, da bi te povabil k sebi živet, obstaja možnost, da ko bi se ti premikala po stanovanju, on imel privide o bivši. da ko bi sexala v njegovi postelji, da bi si njo predstavljal.
ko nekdo pride iz dolge veze, si najde nekoga, ker enostavno ne zna bit sam.
tomažinka napisal/-a:sej so ti povedale kaj ga vprašaj.
dovolj si povedala o tipu, da je jasno da ne bo nič. on sam rabi nekoga za malo tako, ker je osamljen. bil je prej 6 let v vezi. veš da je navajen nekoga klicat.
Jaz sem tebi rekla, da povej, ker se pametno delaš. Ne mi zdaj o drugih govorit.
Navajen nekoga klicat. In zakaj si potem v teh dveh letih, ko je bil zdaj samski ni našel kakšno drugo za klicat? In koga sploh je prej klical?
tomažinka napisal/-a:vedi, da če bi prišlo do tega, da bi te povabil k sebi živet, obstaja možnost, da ko bi se ti premikala po stanovanju, on imel privide o bivši. da ko bi sexala v njegovi postelji, da bi si njo predstavljal. ko nekdo pride iz dolge veze, si najde nekoga, ker enostavno ne zna bit sam.
ne vem, jaz nikoli ne bi hotla met takega tipa, ki je bil tako nor na eno babo, da ji je dovolil, da ima 2.
jst bi hotla da je name tako nor, da mi dovoli, da sexam kar z dvema
ne vem, jaz nikoli ne bi hotla met takega tipa, ki je bil tako nor na eno babo, da ji je dovolil, da ima 2. jst bi hotla da je name tako nor, da mi dovoli, da sexam kar z dvema
Kar nekaj. Kar nekoga. Važno, da ti rečeš, da je kar nekoga klical.
Če bi ji dovolil bi bil ostal z njo.
tomažinka napisal/-a:nekaj časa si rekla da ji je dovolil. poznam tudi sama take primere.
Ne dovolil!!!!! Verjel, da bo prekinila z njim.
A se ti ne zdi, da poznaš nekam veliko primerov. Samo če iz takšnega obsega izkušenj nisi našla enega zase, je pa mogoče kaj narobe s tabo.