tomažinka napisal/-a:Ker moški se ponavadi samo enkrat fulll zaljubijo. Tako da pohodijo še lasten ponos.
Pol sta pa oba moja "bivša" še zmer čist fuč Good to know.
Ej, tomažinka. ti bi morala met prov svojo temo, kot Teta Justi včasih. Da bi delila svoje modrosti. Mislim da bi se lahko od tako izkušene tetke marsikaj naučile
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sirova štručka napisal/-a:marjancax tule je že s tipom neki narobe, se sploh ne čudim, da ga je prejšnja varala, če je imela od njega le seks v avtu, pogovore po telefonu in 2-urno srečanje parkrat na teden...
ja sej ti pravim da sem dala, ker sem se prepustila in bla bla in sem bla potrebna. pa so me za rokco držali, pa spali z mano, pa me klicali, ampak so bli še zmeri samski. in nikoli to ne bi peljalo v vezo.
dovolj si povedala o tipu, da je jasno da ne bo nič. on sam rabi nekoga za malo tako, ker je osamljen. bil je prej 6 let v vezi. veš da je navajen nekoga klicat.
tomažinka napisal/-a:ja sej ti pravim da sem dala, ker sem se prepustila in bla bla in sem bla potrebna. pa so me za rokco držali, pa spali z mano, pa me klicali, ampak so bli še zmeri samski. in nikoli to ne bi peljalo v vezo.
Tole zelo jasno kaže na to, da je s tabo blo neki narobe oz. na tebi nekaj, kar jih je odgnalo..
veš da sem srečala ogromno tipov, ki so imeli neko daljšo zvezo z neko žensko in enostavno jim je blo to to. se je končalo, ampak niso sposobni bit več zaljubljeni, se resno vezat.
sem spoznala tudi nekaj kurbirjev, ki pa še niso bli zares zaljubljeni. taki me bolj zanimajo. vsaj mi ne bo treba poslušat od neke fatalne bivše in kako ni nobena boljša od nje.
tomažinka napisal/-a:ja sej ti pravim da sem dala, ker sem se prepustila in bla bla in sem bla potrebna. pa so me za rokco držali, pa spali z mano, pa me klicali, ampak so bli še zmeri samski. in nikoli to ne bi peljalo v vezo.
In če ne bi spala z njim bi ta isti tip začel hodit s tabo???
tomažinka napisal/-a:veš da sem srečala ogromno tipov, ki so imeli neko daljšo zvezo z neko žensko in enostavno jim je blo to to. se je končalo, ampak niso sposobni bit več zaljubljeni, se resno vezat.
sem spoznala tudi nekaj kurbirjev, ki pa še niso bli zares zaljubljeni. taki me bolj zanimajo. vsaj mi ne bo treba poslušat od neke fatalne bivše in kako ni nobena boljša od nje.
To sta sam 2 skrajna primera, sej se zavedaš tega, ane? Obstajajo tudi normalni, resni fantje.