V kakšno smer gre najin odnos?
marjancax napisal/-a:tomažinka napisal/-a:sirova štručka napisal/-a:tomažinka pa ti imaš tipe v nulo naštudirane, kako to, da si še vedno samska?
glih zato sem samska, ker ne dovolim nobenmu da me zajebava. resnega pa ne najdem.
Torej človek, ki si želi sexa ni resen?
ne, ti moreš rečt, da si želiš zveze. halo??? ali si je več kot očitno ne???
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
tomažinka napisal/-a:marjanca, mogoče se je tako zakopal v delo ravno zaradi te bivše polomije....
jaz mislim da od tipa, ki ima tako zgodbo za sabo, ki je bil tako nor na eno žensko, da ji je celo dovolili, da je bila še z drugim, ne moreš pričakovat resne veze, kaj šele da bo nor nate... ker tako kot je bil na tisto, ne bo več na nobeno.
je pa navajen očitno se z nekom pogovarjat po telefonu...
meni je bilo tudi čudno ko po par letih mi ni več zvonil telefon in se nisem mela več s kom po 10krat na dan telefonjarit.
V delo predvsem zaradi kreditov, ker rabi denar. To mi je jasno.
Zakaj ne bi mogla od nekoga, ki je bilj zaljubljen pričakovati, da se še enkrat zaljubi? Očitno se da, ker je to uspelo tudi njegovemu bratu, ki je ločen. Ja in koga je klicaril 10x na dan?
tomažinka napisal/-a:pomojem če te pelje domov ali ti njega, pred prvim sexom in nikoli nisi tista za v avto, ampak je logično, da bosta prvič v postelji, mislim da je to že kar veza. sploh pa če se še o tem pogovorita, kaj kdo hoče.
Je malo takšnih veš, ki bi te najprej peljali domov. Sploh pa če bi to pobralo 2 uri časa.
O tem kdo in kdaj hoče se pa jasno pogovoriš.