V kakšno smer gre najin odnos?
-
- Cosmopsiho
Tud jaz sem bila proti temu pri 20ih. Sedaj pa ne več, ker mi je res malokateri fant všeč, in če najdem nekoga, ki mi je, ki mi ustreza se prepustim, če tako nanese.
Sicer res ne vem kaj naj naredim, da bova več skupaj. Vem, da dela zaradi denarja. Malo me skrbi, če nima kakšnih finančnih problemov, da toliko dela.
Sklepam pa, da je previden pri navezovanju, ker ima slabe pretekle izkušnje tako on, kot tudi njegov brat.
Sicer res ne vem kaj naj naredim, da bova več skupaj. Vem, da dela zaradi denarja. Malo me skrbi, če nima kakšnih finančnih problemov, da toliko dela.
Sklepam pa, da je previden pri navezovanju, ker ima slabe pretekle izkušnje tako on, kot tudi njegov brat.
To je odvisno kolk je tip jebač. Če veš da je tip hud in da lahko dobi od katerekoli kadarkoli in da ni bil nikoli brez, je napaka to da mu hitro daš.
On ne ve, da je on eden redkih ki je tebi všeč. pa tudi če mu to poveš, jim to nekako ni pomembno. pomembno je, kdaj so oni dobili.
slabe izkušnje so izgovor, ko tip noče met resne veze.
On ne ve, da je on eden redkih ki je tebi všeč. pa tudi če mu to poveš, jim to nekako ni pomembno. pomembno je, kdaj so oni dobili.
Zadnjič spremenil tomažinka, dne 12. Jun. 2010 21:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
tomažinka napisal/-a:To je odvisno kolk je tip jebač. Če veš da je tip hud in da lahko dobi od katerekoli kadarkoli in da ni bil nikoli brez, je napaka to da mu hitro daš.
Nisem rekla, da je hud tip. Bil je 6 let v vezi in se ne gre za kadarkoli.
A ločitev in varanje nista slabi izkušnji?
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Ni to nobeno izkoriščanje..verjamem, da se marjancax ne upira kej preveč, ko pride do sexa.tomažinka napisal/-a:ona je samska toliko kot jaz.
če jo nekdo izkorišča za sex je v bistvu še na slabšem kot jaz!

Prej obratno. Otročje je delat se nedostopno in tralala, če te pa razganja od strasti. Sej s(m)o odrasli, pri 28ih pa človk že valda ve zakaj sexa.tomažinka napisal/-a:28 let si stara in se daš dol na 3.zmenku? to je ful otročje za taka leta. In neresno.
Čudno, a?tomažinka napisal/-a:tudi do mene se je en tip v javnosti obnašal kot da sva par. me držal za roko, spal pri meni. ko sem mu pa prvič zatežila, zakaj nima časa zame, je rekel, da nisva par.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj