Prava ljubezen ali zgolj sex?
- čokolinček
- Komunikatorka
Mahagonij napisal/-a:Morda pa povejo zato, ker so moralne osebe. A si slucajno pomislila na to?čokolinček napisal/-a:Sej pa ponavad avanturisti hitr povejo, da so neresni - ker se jim pomoje ne da špilat vse procedure od raznih večerjic, kino, pijačke - da dobijo kar hočejo
A veš da SLUČAJNO sem pa tud na to pomislila?

ana27 napisal/-a:Potem se je po tvoje najbolje prvo spoznat v sexu potem pa it dalje, če je ta vredu?
Ne da se mi spet mlet na dolgo in široko istih litanij, kot smo jih tu dali že 100-krat skoz.
Če seks štima, je verjetnost, da bo tudi zveza štimala, vkolikor se partnerja na splošno ujemata. Če seks ne štima, oz. , dokler ga sploh ni, se o vezi nimamo kaj pogovarjat.
-
- Sramežljivka
Jezus eni komplicirate. No okej, sej tud jst, priznam.
Ampak da seštejem ena in ena:
- tip ki reče, da mu je samo do sexa, mu je dejansko za dobivanje brez obveznosti (v redkih primerih pride do resne zveze)
- tip ki reče, da išče resno zvezo, jo išče (ni pa nujno da boš "ti" tista izbranka)
- tip ki ne ve kaj sploh hoče
Če se torej začnem dobivat s tipom, ki mi je rekel da išče samo seks, drugega ni za pričakovat in se z njim pač ne morm menit o kakršnihkoli obveznostih. In je bv neki pričakovat, da se bodo seks seanse spremenile čez čas v zvezo.
Če je tip resen, se to skoraj vedno kmalu vidi, še preden se začneš spraševat kam to pelje. Če si mu resno všeč, se bo kmalu izkazal da te hoče met samo zase.

Ampak da seštejem ena in ena:
- tip ki reče, da mu je samo do sexa, mu je dejansko za dobivanje brez obveznosti (v redkih primerih pride do resne zveze)
- tip ki reče, da išče resno zvezo, jo išče (ni pa nujno da boš "ti" tista izbranka)
- tip ki ne ve kaj sploh hoče
Če se torej začnem dobivat s tipom, ki mi je rekel da išče samo seks, drugega ni za pričakovat in se z njim pač ne morm menit o kakršnihkoli obveznostih. In je bv neki pričakovat, da se bodo seks seanse spremenile čez čas v zvezo.
Če je tip resen, se to skoraj vedno kmalu vidi, še preden se začneš spraševat kam to pelje. Če si mu resno všeč, se bo kmalu izkazal da te hoče met samo zase.
hmmm... jst sm v eni dilemi... en tip se je umaknu od mene...
in ne vem al naj mi bo žal al ne...
po eni strani sem preveč z resnimi debatami navalila na začetku in je res izpadlo kot da hočem nekaj na silo...
a po drugi strani se mi zdi da ni iskal več kot le sex... čeprav na začetku vsi pridejo s takim pristopom...
in ne vem al naj mi bo žal al ne...
po eni strani sem preveč z resnimi debatami navalila na začetku in je res izpadlo kot da hočem nekaj na silo...
a po drugi strani se mi zdi da ni iskal več kot le sex... čeprav na začetku vsi pridejo s takim pristopom...