Skupno hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

Čestitke še z moje strani! Mi je blo v čast si deliti mučne dneve s tabo :wink:
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

no me veseli! Upam, da tebi rata do konca!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

Jaz se pa že lep čas ne morem znebiti maščobnih blazinic okoli trebuha, a samo na spodnjem delu in spredaj, če si predstavljate kaj mislim. Sicer sem suha, v mejah normale, a tale šlaufek še kar obstaja in ga več ne morem gledati! Fora je v tem, da izgleda precej grdo, ko na suhi postavi bode v oči ta maščoba (sicer je ni veliko, a vseeno jo je opaziti). :? Že par tednov delam vaje za spodnje trebušne mišice, in sicer dvigujem noge za 90°, tudi običajne trebušnjake izvajam vsako jutro in zvečer 2 ponovitvi po 30x. Poleg tega parkrat tedensko tudi kolesarim po eno uro in skačem s kolebnico cca 5 min.

Glede prehrane pazim, da ne jem hrane, ki se dlje časa prebavlja. Torej, izogibam se pekovskemu pecivu (občasno pojem za zajtrk črno žemljo ali kajzerico), nasploh črtam OH kolikor se le da, sladkarij že od nekdaj ne jem pogosto, pred parimi tedni sem jih celo docela ukinila, skratka pri prehrani sem res začela pazit. Vseeno pa ni spremembe, ni napredka, saj se mi zdi kot da še vedno delam nekaj narobe. :? Kako ste drugi izoblikovali ta del telesa? Saj mi je jasno, da samo enega dela telesa ni mogoče preoblikovati, vaje delam tudi za noge idr., le da sem sicer s postavo čisto zadovoljna, trebuh pa kar ne izgine!
Any advice? :)
Uporabniški avatar
-barbi-
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a -barbi- »

Dioniz...ful ti paše nova postava :)
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt.
Franklin Delano Roosevelt
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Wow, komaj zdaj sn vidla staro slikico. Bravo, ded :zustimm:

P.s.
Me zanima, kak bo kaj zdaj Mellyorin komentar, če je že prej bla navdušena :razz:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

ok, zdaj mi je pa že nerodno... :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Če pa dobr zgledaš no :P
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

79!!! Kok je lepo vidt to 7-ko odspredi (še lepš bo, ko bo 6-ka) :D
Najlepši občutek a je zdej, ko je skoraj poletje in lahko brez slabega občutka nosim mal krajše oblekce (pa še to brez trenja med stegni) in majčke brez rokavov.

Drgač sm prejšn tedn zadela en photoshooting pa dobim slikce naslednji tedn, tko da bom poskusla najdt še kakšno fotko od prej, pa da vidmo razliko...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Kopiram iz druge, zdaj zaklenjene teme:

cincamarinca napisal/-a:živjo..
ker me moji kilogrami že zelo močno ovirajo in ne vem več kaj naj z njimi storim se po nasvete obračam k vam. prosila bi vas, če mi svetujete kako bi bilo najboljše da se lotim s hujašnjem. poiskusila sem že z vsemi možnimi dietami ampak pomagala ni nobena.
kaj naj zajtrkujem, česa naj se izogibam,....

hvala vam za vaše nasvete :D

miss-sixty napisal/-a:Zajtrkuj:
jogurt, sadje, črna kava, fitnes kosmiči, sadne musli, sadni sveže stisnjen sok, riževe kruhke, skuto, jajca, wasa fibre kruhek+happy cow light sirček...

Za kosilo mej normalno porcijo kar pač je, zraven se potrudi vsakič jest solato. Fino je npr. piščanec na žaru, ribe, zelenjava, juhe, omakice z rižem, solatke, ...

Večerjaj malo, npr. skuto, jogurt, zeleno solato s tunino...

Za malico si vzemi kos sadja. Pij ogromno vode, navadne vode.

Vsak dan telovadi vsaj pol ure, najboljše tek, aerobika, važno je da se zadihaš, spotiš ;) lahko narediš tudi kakšne posebne vaje za trebuh, noge, zadnjico...

Predvsem pa vrzi tehtnico stran in se ne tehtaj kar naprej, sej se kmalu vidi in občuti, če človek zgublja kile in preoblikuje postavo.
- Pa fino bi blo, če ti tak način življenja postane vsakodneven, ker če boš shujšala, potem pa začela spet jest kot prej in se nič gibat, boš večno nezadovoljna...
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a modrobela »

Tiste, ki ste hujšale.... Kje se vam je to najprej poznalo, na katerih delih telesa.
Drugače pa moja sestrična je shujšala 10kg samo s hrano.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

In kako tako telo zgleda? Ker po mojem mnenju, če ženska samo kile zgubi, telesa in kože pa nič ne učvrsti, ne more biti ravno privlačno......
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka

barbie_girl_85 napisal/-a:In kako tako telo zgleda? Ker po mojem mnenju, če ženska samo kile zgubi, telesa in kože pa nič ne učvrsti, ne more biti ravno privlačno......

Nikjer se ne vidi, da bi bilo karkoli narobe.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Odvisno od elastičnosti kože.Mami je izgubila okrog 25-30 kg (sicer nekaj let nazaj) in ji ni ostal niti cm odvečne kože.
Edino strije, ampak to je dobila v nosečnosti in v obdobju ko se je zredila.
The world is as you are.
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka

Zgleda, da je nekaj na elastičnosti ja. Ona je imela vedno lepo napeto, gladko in zdravo kožo. Tako prej kot sedaj.
Odgovori