Odstranjevanje dlak (britje / depilacija / voskanje)

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori

Na kakšen način si odstranjujete dlake?

Britje.
409
80%
Depilacija.
46
9%
Voskanje.
56
11%

Skupaj glasov: 511

Uporabniški avatar
Sminaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sminaaa »

Nikjer nisem zasledila, da bi katera kaj bolj izpostavljala odstranjevanje dlak z voskom - na nogah ... Jaz sem si ga zadnjič sicer kupila in ga imam namen tudi probat, ampak me pa vseeno še zanima, kako ste kaj zadovoljne s tem? Se pojavljajo kakšni problemi, zelo boli?
Sama sem si ga kupila predvsem iz razloga, da si (verjetno) ne bom rabila nog brit 2x tedensko :roll: Bo verjetno držalo, da dlake ne bodo tako hitro zrasle nazaj? :?
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

2x tedensko bi bilo super. Jaz si jih če že ne vsak, pa vsak drug dan ziher.
Pucca20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pucca20 »

Jaz sem tudi razmišljala o vosku. Me zanima kako hitro ti zrastejo nazaj.
Dokler vsi enako razmišljamo, sploh nihče ne razmišlja.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Sicer je tole tema o britju ampak ok, bom odgovorila. Čist odvisno od posameznice in kako uspešno je voskanje, s tem mislim al dlakce res potegneš ven s korenino al jih samo potrgaš. Če boš prvič uporabila vosek ti priporočam obisk kozmetičarke.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Sminaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sminaaa »

No, kakorkoli že: včeraj sem opravila z voskanjem! :)
Ni preveč bolelo, poskrbeti moraš edino, da se smola fajn segreje (mela sem kozmetiko Afrodita) in da si kar hitra pri samem potegu z lističem :) Moram povedati, da je moje mnenje deljeno:
slabo: vseh dlačič nisem mogla odstraniti, čeprav sem probala večkrat; koža je bila kar razdražena;
dobro: dlačice, ki sem jih uspela odstranit, sem odstranila s korenom (preverila) in čez čas se je tudi koža pomirila (seveda sem si jih dezinficirala s priloženo masko in potem, pred spanjem nanesla še Afroditin balzam za noge s kamilico).
Danes je rezultat kar dober (razen seveda teh par dlačic, ki jih nisem mogla odstranit) ... Drugače bom pa zdaj počakala in spremljala, kako hitro bodo zrasle nazaj in potem poročam, za vse tiste, ki vas zanima ...
Lp :)
Blair&Chuck
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Blair&Chuck »

js si pa kr iz britvico ker me moti to d je treba za voskanje počakat da so dlake mal daljše...
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

...
Zadnjič spremenil super_shine, dne 19. Nov. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nogavicka »

kaj pa od popka navzdol, si je kera kdaj ze populila to z epilatorjem? zanima me, ce so dlacice po tem kaj temnejse (kot naprimer po britju)? sicer se mi ne vidjo tok, ni kriza, sam mal me motjo :gruebel: tko da ce so potem se temnejse, jih bom kr pustila :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Na splošno naj bi bile po depiliranju dlake bolj svetle in manj vidne. Če se jih spet tako zelo ne vidi, da so recimo samo malo temnejše, bi bilo mogoče bolje, da bi uporabila belilno kremo.
AnčiZaspanči
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a AnčiZaspanči »

Če se pobriješ dlake od popka navzdol ti dlake res ful potemnijo. Jest sama si jih nism, si jih je pa moja sestra, ki je mela prej čist svetle dlake zdej ma pa črne.
Uporabniški avatar
mala-anchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mala-anchy »

nogavicka napisal/-a:kaj pa od popka navzdol, si je kera kdaj ze populila to z epilatorjem? zanima me, ce so dlacice po tem kaj temnejse (kot naprimer po britju)? sicer se mi ne vidjo tok, ni kriza, sam mal me motjo :gruebel: tko da ce so potem se temnejse, jih bom kr pustila :D

meni so po treh epiliranjih čisto izginile :)
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nogavicka »

ne ne, sj brit si jih ne mislim;) drugace pa hvala za odgovore! :)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Kopiram:

*metika* napisal/-a:Mene pa zanima kam kej hodte na depilacijo oz. kje najbolj kvalitetno nardijo?kok časa vam potem zdrži? :)
boonboon
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a boonboon »

zdaj sem malo prebrala kaj pišete sicer res ne vsega ampak kar nekaj...in me totalno šokiralo kako dekleta zdržite epiliranje tam spodaj
jaz sem danes to preizkusila in sem se skoraj razjokala zraven ob straneh sem si malo poepilirala in mi je vseeno malo kri tekla zdaj mozoljčkov do zdaj še nisem dobila ampak bom vidla ju3 kako bo vse skupaj izgledalo čpe bo ok bom že morala malo stisniti zobe ampak drugače pa me zanima če ma katera kakšen predlog da bi to malo manj bolelo=)
Odgovori