Jst se na njenem mestu sploh ne bi počutila izkoriščeno - tudi če z njegove strani ni neke blazne ljubezni v zraku, še vedno se lahko prav fino imata.
To, da avanturca oz. seks ne more prerasti v kaj več, s tem se pa ne strinjam. Jst sem svojga fanta spoznala na morju, izkoristla sem ga za seks, ker pred tem dve leti (!) nisem seksala, in sem si rekla: tale jih bo pa faSAL
Pol je pa kr ostal. In zdej skupi živiva, s tem da zdej ga izkoriščam za pospravljanje.
(hecam se, da ne bo ktera znorela)
Ne vem, meni je smešen cel post
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...
barbie_girl_85 napisal/-a:Sem dobila novga pomivalca za darilo Je res, da se je star pokvaril ampak lohk bi ga kupu ob drugi priložnosti, ne za moj rojstni dan
Jaz bi bila pa takšnega darila več kot vesela. Kaj če bi ti kupil Pril in viledo?
Okej, ni lih izjava, in vem, da ni mislila sebe, ampak eno drugo sončkasto uporabnico, ma me je vseeno nasmejalo V temi Izključitve iz foruma/opozorila:
Včeri v Lesnini sta random starša zbirala kuhinje. Njihova tamala je sedela za eno mizo in očitno neki rešvala. In ko so se menili s prodajalcem se začne tamala na ves glas dret: "MAMI, MAMI, MEN JE PRŠLO!!!!"
Haha, men je blo tok smešn, pa še gužva je bla, se je folk kr nasmihat začel
sirova štručka napisal/-a:Ne vem zakaj tole spada pod ljubezen, mogoče pa res pomaga, če gojiš posebno ljubezen do njih. Poskus se pogovarjat z njimi, loh da bojo začele cvetet, pr rožcah baje deluje
taka negativka in vse kar ona naredi je oh in sploh, ostali pa samo velike plače vlečemo
kar zvija me po trebuhu in kr ne morem dvignit riti in it do nje
- sem šla in mi zabrusila, da to si ona sama pripravila in kar naj jaz si svojo nardim, fora pa je da bi ji naj pomagala, ker ima gužvo in naj bi bilo vse na enakih obrazcih