Moram pohvalt disk za odstranjevanje kože na stopalih. Fenomenalen je. Gladko prekaša vse možne pilice. O njem sem izvedela pa na temle blogu urednice Elle.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Evo sm ravno iz DMa v Kranju imajo še vedno stojala In to the wild in ko prašam prodajalko če kaj ve kdaj pride nova kolekcija, me prov debelo pogleda in reče - kakšna kolekcija. kaj je to surfer babe? in pokliče ta drugo prodajalko in nobena pojma polom
Jst sm bla pa danc glih u Laškem pa majo še uno crazy about color al neki takega, pol pa sm najdla pri pultu stvari iz prejšnih kolekcij in sm dobla iz cute as hell roza lak za 1€...aiiii
*mala* napisal/-a:Moram pohvalt disk za odstranjevanje kože na stopalih. Fenomenalen je. Gladko prekaša vse možne pilice. O njem sem izvedela pa na temle blogu urednice Elle.
OOhh hvala. you are a lifesaver
ne vem kok časa že iščem nekaj, kar bi res učinkovalo in takoj dons tečem v muller ga kupit
danes so v mullerju v BTCju dobili sun delicious kolekcijo. nujno sem morala it nekaj iskat, pa zagledam skoraj polno stojalo vzela sem pa 3 lakce, eno senčko in 2 svinčnika za ustnice
Katere si pa vzela?
Js bi itak vse razen rumenega.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
rumen je ful leeeeeep vzela sem rumenga, temno rjavega (zdajle se mažem z njim in diši po čokoladi!!!) in magenta - ti 3je so vsi krem, vijolčen in taupey sta šimrasta, česar pa ne maram senčko imam svetlejšo rjavo, svinčnik pa "nude" in temno roza.
Šimrastih tud js ne maram. Rumena pa res ni moja barva. Sem ji že dala možnost, pa mi res ne odgovarja Pa "bronz" in najtemnejša senčka sta lušni. Upam da še kaj ostane do jutri zjutraj
Upam da so v Mullerju na Rudniku tud, ker mi je bolj na poti. Če ne pa spet sestrično poterat
Aja, lahko pa seveda nalepiš slikco ravno nalakiranih nohtov