-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^tega pa žal ni.
"There's an app for that", sam kej več o tem pa ne vem.
"There's an app for that", sam kej več o tem pa ne vem.
Kaj a to je res da bi naj 31.12. ukinil fb?? Sicer nisem neka odvisnica od fb, ampak sem kar nekaj folka spoznala na ta način (take ki se že leta nismo videli ipd.) in na novo, tako da bi blo škoda, ker smo tako v stiku..
No, kakorkoli že.. upam, da je to le še ena bedna skupina na fb in da ni nič resnice v tem.
:D

No, kakorkoli že.. upam, da je to le še ena bedna skupina na fb in da ni nič resnice v tem.

_patchouli_ napisal/-a:Še jaz in moje FB vprašanje
Če recimo kliknem "like" (lajkam) ali kometniram kako aktivnost, sliko..., mi vedno po mailu pošlje obvestilo, da je potem še oseba XY komentirala stanje/sliko... In to mi gre na živce, saj se včasih razvije dolga debata med ljudmi, ki jih v bistvu sploh nimam med stiki (jih ima pa oseba, katere aktivnost sem sama komentirala) in me ne zanimajo. Tako imam potem 50 mailov
Kje se nastavi, da me ne obvešča za vsako pi*darijo (se opravičujem za izraz), ki se premakne na FB, na mail?
jaz sem si pri gmailu naštimala, da mi vse od facebooka daje pod vsiljeno pošto. Tako da tega nikoli ne gledam, vseeno pa imam možnost vidt.
Don't worry, be happy!!
Summer055 napisal/-a:_patchouli_ napisal/-a:Še jaz in moje FB vprašanje
Če recimo kliknem "like" (lajkam) ali kometniram kako aktivnost, sliko..., mi vedno po mailu pošlje obvestilo, da je potem še oseba XY komentirala stanje/sliko... In to mi gre na živce, saj se včasih razvije dolga debata med ljudmi, ki jih v bistvu sploh nimam med stiki (jih ima pa oseba, katere aktivnost sem sama komentirala) in me ne zanimajo. Tako imam potem 50 mailov
Kje se nastavi, da me ne obvešča za vsako pi*darijo (se opravičujem za izraz), ki se premakne na FB, na mail?
jaz sem si pri gmailu naštimala, da mi vse od facebooka daje pod vsiljeno pošto. Tako da tega nikoli ne gledam, vseeno pa imam možnost vidt.
Uporabniški račun -> Nastavitve up. računa -> Obvestila ... In imaš za izbrat, o čem naj te obvešča po e-mailu .. Jst sm vse odznačla in ne dobivam nobene pošte ...
Let's swim to the moon .....
- sarchika09
- Komunikatorka
Lilah napisal/-a:Kaj a to je res da bi naj 31.12. ukinil fb??
No, kakorkoli že.. upam, da je to le še ena bedna skupina na fb in da ni nič
To mene tudi zanima

-
- Cosmopsiho
^^a loh link do teh skupin? Prvič slišim.
Ja, ponedeljek, 31.5. je bil kao "Quit Facebook Day" - zbrisal jih je račun ene 40k, kar je v primerjavi s par 100 mio obstoječimi uporabniki - nič.

Ja, ponedeljek, 31.5. je bil kao "Quit Facebook Day" - zbrisal jih je račun ene 40k, kar je v primerjavi s par 100 mio obstoječimi uporabniki - nič.

- sarchika09
- Komunikatorka
^^ joj, nevem zdaj kje so te skupine zdaj, ampak če me spomin ne vara, je blo tam okrog novega leta kr ene par skupin na to temo (ker sem še js pomisla: "joj, pa mnde ja ne
")...sicer se pa tud vsako leto piše, da bo konec sveta, pa glej ga zlomka-še vedno smo tu
Zaenkrat vem sam za skupino "ne želimo, da se 31.13.2010 ukine Facebook" 

-
- Cosmopsiho
- sarchika09
- Komunikatorka
-
- Sramežljivka
-
- Debatorica