No ja, to se (meni osebno) zdi prehitro, ampak je vse odvisno od posameznika oz. para. Jaz sem k bivšemu šla domov že dokaj hitro, mislim da po ene dveh tednih, ampak sem bila takrat še mlada (18 let), on je bil moj prvi fant, s katerim je kazalo, da bo nekaj resnega in me je hitro predstavil svojim staršem. Danes tega več ne bi naredila, ker si rada dam čas glede spoznavanja s starši, ostalo pa lahko pride že prej na vrsto, če sva oba neučakana.

Kar pa se tiče tega, kaj punce pričakujemo od fanta... isto se me sprašujemo za vas fante.

Posploševanje je grda stvar, jaz pravim, da sem raje srečno samska kot nesrečno vezana. Do zdaj sem bila že dvakrat razočarana, čeprav je pri tazadnjem kazalo, da ima z mano resne namene, a se je potem izkazalo, da v bistvu še vedno ne ve (pri 29) kaj si sploh želi.
Je pa pač tako, da je ljubezen oz. iskanje (bom raje rekla odkrivanje) taprave osebe, ki nam ustreza, ena sama loterija. Če se ne odpreš in ne pokažeš svojih čustev, tudi ne moreš vedeti ali bi se lahko kaj razvilo iz odnosa in pričakovati, da pa bo fant tisti, ki bo prvi postavil na pladenj svoja čustva in želje. V iskanju ljubezni je pač treba biti pripravljen na vse, a če ne poskusiš, ne moreš vedeti kaj zamujaš...