Prava ljubezen ali zgolj sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Zato, ker tvoje pripombe z mojo zaobljubo abstinence nimajo nobene zveze, poleg tega pa so tako samoumevne, da tega ni treba poudarjat.
Lotty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lotty »

...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

barbie_girl_85 napisal/-a:PS In moj lahko trobi na veliko, da ni v zvezi, pa vseeno je in ni prost......

dobr, da ga sploh mas, ker si tolk zoprna ... :)
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

...
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Angel in devil shoes »

Jaz sem pri sebi vedela, da me ne bo dobil takoj :) ... Šele, ko sva postala par, pa čeprav že na drugem zmenku, kar mi je bilo zelo hitro ... Sva še vedno počakala dober mesec in sva seksala šele takrat ...

Kako veš, da je resna zveza ... Preprosto moraš malce razkirat, čeprav jaz sem čutila, da je to to ... Lahko pa bi se tudi zmotila ... Skupaj sva že malce več, kot eno leto :) Očitno se nism :) ...

Preprosto fantu se ne moraš takoj pustit in če vidiš, da lahko zdrži brez seksa in te še vedno razvaja oz. ti nudi pozornost, potem veš, da mu resnično ni vseeno zate ...
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Kako pa veš, da sta na drugem zmenku postala par?
Uporabniški avatar
miss-sixty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miss-sixty »

Js sm dobila sms od njega z vprašanjem, če sva zdej uradno par da se malo pohvali pred prijatelji kok ma lušno punco :D drgač pa tud js ne bi vedla kdaj sva prestopila mejo... Mi je kul če je vsaj nevem nek znak da veš da ti ne bo rekel čez dva dni, kva mu težiš in da itak nista skup...
"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all." Oscar Wilde
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Pomoje to določajo bolj najstniki, v srednjih letih se pa ne gremo več tole :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Ne bi vedla, še nisem srednjih let (sem še pri "tamladih"....).
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
miss-sixty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miss-sixty »

sanjaanja napisal/-a:Pomoje to določajo bolj najstniki, v srednjih letih se pa ne gremo več tole :D

True that. Js sm bla 17, on pa 20 :oops: zdej pa ne vem, pomoje bi se mi smešn zdel če bi mi rekel če sva uradno par... verjetno bi se krohotala :D
"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all." Oscar Wilde
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

mah, mislim da potem, ko enkrat končaš s srednjo šolo teh začetnih datumov ne določaš več :) ali pa ga potem določiš za nazaj, za potrebe raznih obletnic. :D
pač spoznaš nekoga, greš na nekaj zmenkov, vidiš kako ti človek odgovarja, karakterno, seksualno.. in potem se počasi dogovarjaš kako in kaj,... mislim sej na začetku tudi sama ne vem, pač dopuščam možnosti odprte.. tudi če se že na 1. zmenku dogovoriš da si pa zdaj v resni zvezi, še to ni nobena garancija, da bo trajalo več kot npr. 2 meseca, prav tako kot če se ne. no, če ti partner že na začetku pove, da išče samo sex, potem veš da nisi :D
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Sej pa ponavad avanturisti hitr povejo, da so neresni - ker se jim pomoje ne da špilat vse procedure od raznih večerjic, kino, pijačke - da dobijo kar hočejo, in potem je samo na tebi a se odločiš da se greš to al ne. No evo, js priznam da sm do zdej če sm na koga takega naletela, hitr odreagirala in rekla NE, da js se tega ne grem...
Zdej pa sem naletela na nekoga pri katerm pa še razmišljam a bi se spustila v to al ne (sva pa oba samska) ker se blazno bojim da bi se sčasoma navezala nanj :roll: potem bi pa mogla končat zadevo.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

čokolinček napisal/-a:Sej pa ponavad avanturisti hitr povejo, da so neresni - ker se jim pomoje ne da špilat vse procedure od raznih večerjic, kino, pijačke - da dobijo kar hočejo
Morda pa povejo zato, ker so moralne osebe. A si slucajno pomislila na to?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Ampak po moškem mnenju sem jaz tukaj dobila občutek, da če se dva ujameta pri sexu, da je velika verjetnost, da postaneta par. A sem prav razbrala?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Velika verjetnost je tudi, da bo ženska mislila, da bo tip jemal to žensko kot material za zvezo, kljub začetnemu dogovoru da gre za sex.
The world is as you are.
Odgovori