Prava ljubezen ali zgolj sex?
Zame je pač neumno in bolno vprašanje. A je kaj narobe s tem, da imam tako mnenje? A to pomeni, da imajo vsi tako mnenje? Ne, ampak tud ti ne rabiš oporekat tistim, ki ga imajo
Aja, lahko se greš pa še nad niveo zgražat v tej temi, ko napisala da je bolana izjava.

Aja, lahko se greš pa še nad niveo zgražat v tej temi, ko napisala da je bolana izjava.

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
marjancax napisal/-a:^^ se mi zdi, da bi moral prebrati celo temo, da bi dojel zakaj je to napisala. Vsaj jaz sem razbrala nek smisel.
Sem zelo dobro prebrala celo temo in mi ni jasno, kako si lahko nekdo interpretira tako preprosto trditev, kot je :
Če še nisva seksala, potem ne hodim z njo.
kot:
Torej, če bi imel resno vezo pa bi se punca ponesrečila in postala hroma. Recimo, da z njo ne bi mogel več sexati. To pomeni, da bi iz veze izstopil, ker veza brez sexa ne obstaja.
Res, wtf?
Niti se ne gre tolko za glup primer, ki ga je podala,kot za samo razumevanje Džekijevega posta, ki je res razumljiv, ampak itak tu na forumu se vedno najdejo kake, ki si interpretirajo stvari po svoje.
Re: Prava ljubezen ali zgolj sex?
kalanhoja napisal/-a:Kako veste ali sexa zgolj zaradi potrebe po sexu in kdaj zaradi ljubezni do vas.
fant nikoli ne seksa zaradi tega, ker nekoga ljubi. samo tisti, ki na seks cakajo do poroke - pa se to potem bolj iz ljubezni do boga kot zene
kalanhoja napisal/-a:Kako sploh veste kdaj postaneta par in kdaj je ljubezen resna?
se o tem pogovorita npr? vprasas ga, na cem sta, on ti pove pa ne bo vec treba ugibat .. so simple
*frisko* napisal/-a:kalanhoja napisal/-a:Kako veste ali sexa zgolj zaradi potrebe po sexu in kdaj zaradi ljubezni do vas.
fant nikoli ne seksa zaradi tega, ker nekoga ljubi. samo tisti, ki na seks cakajo do poroke - pa se to potem bolj iz ljubezni do boga kot zene
Ne nakladat.
kalanhoja napisal/-a:Kako veste ali sexa zgolj zaradi potrebe po sexu in kdaj zaradi ljubezni do vas.
Kaj je tukaj treba tak komplicirat?????
Sexaš zato, ker ti je to fajn, ker uživaš v tem, ker je to nekaj super...
Dva lahko sexata brez ljubezni, jima je dovolj samo fizična privlačnost - torej po tvojem je to sex zaradi potrebe po sexu.
Velikokrat tudi pari sexajo samo zato da se eden poteši. Drugi mu pač naredi uslugo oz. sexa z njim kljub temu, da njemu ni do tega. pač ugodi partnerju. Tega je pomoje kot pleve....tako da tukaj je še en primer ko sexaš zaradi potrebe oz. ker si potreben.
....vse ostalo se pa čuti. In vidi.....
marjancax napisal/-a:Jaz bi pa rada slišala tudi moška mnenja, sicer ne vem koliko vas je tukaj. Najbrž ne prav velikoPa še tisti, ki ste bi najprej rada izvedela vašo starost. Torej ugotovili ste že, da je pri moških prvo sex, potem pa se šele odločite za vezo. Kdaj pa je za vas, oziroma kaj prelomnica, da se odločite, da to pa ne bo samo sex, ampak da s to punco želite vezo? Na osnovi česa se odločite, da bo to vaša punca? In koliko časa rabite za to?
30
To je simple kot pasulj. Punco sem začel jemat kot svojo partnerko, ko sem ugotovil, da čist paševa skupaj, imava sorodne poglede na življenje, sorodne interese ter, da mi je lepo z njo. Ker so bili z njene strani isti signali, sva se v enem trenutku zedinila, da sva par.
Obletnic se pa ne greva, niti ne komplicirava, kdaj natanko sva postala par.
Ne ne ne...ko enkrat pride do prvega seksa, se še ne smatra, da je veza. Ampak se takrat komaj začne možnost, da bo veza. Če seksam z zensko, še ne pomeni, da sm v zvezi. Če še nism seksal z žensko, potem 100% nism v zvezi.barbie_girl_85 napisal/-a:Veze ni, DOKLER ne pride do seksa. Ko enkrat pride do PRVEGA seksa, se smatra, da je veza.
Oziroma, I'll make this simple for you: dokler ne rečem, da sem v zvezi, toliko časa nisem v zvezi in sm prost, da počnem kar hočem. Have a nice day.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Torej je veza odvisna od tebe....egocentrik....tudi če ti rečeš, da si v zvezi, morda ona ni
Ali ona tukaj nima besede?
Moj post je letel na izjavo, v kateri sta dva v vezi, in potem ona rata invalid (al neki takega). To, da vsak seks ne pomeni veze, smo predebatirali že par strani nazaj. In verjemi, da nisem mislila, da sta dva, ki seksata, avtomatično v vezi. Samo poudarila nisem tega, ker se mi je zdelo samoumevno.

Moj post je letel na izjavo, v kateri sta dva v vezi, in potem ona rata invalid (al neki takega). To, da vsak seks ne pomeni veze, smo predebatirali že par strani nazaj. In verjemi, da nisem mislila, da sta dva, ki seksata, avtomatično v vezi. Samo poudarila nisem tega, ker se mi je zdelo samoumevno.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Spet neki kar nisem rekel. Zveza je stvar dveh ljudi seveda. Jst sem rekel, da dokler jst ne recem, da sem v zvezi, nisem. Kar si ti spet prevedla v to, da sm reku da takrat, ko recem da sem v zvezi, kar magicno sm. Seveda mora tudi ona biti za.barbie_girl_85 napisal/-a:Torej je veza odvisna od tebe....egocentrik....tudi če ti rečeš, da si v zvezi, morda ona niAli ona tukaj nima besede?
Zakaj je vedno treba vse 10x razlagat? Tle bi blo treba tricetrt folka nagnat v šolo, da se naučijo predikatno logiko prvega reda.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
[quote="Mahagonij] dokler ne rečem, da sem v zvezi, toliko časa nisem v zvezi in sm prost [/quote]
Se opravičujem, ker sem si interpretirala,
- da dokler ne rečeš, da si v zvezi, si prost
- in ker je dokler......potemtakem, ko rečeš, da si v zvezi, nisi več prost
Ali zakaj tisti dokler tam? Bi pa lahko napisal, dokler se dva ne odločita, da sta v zvezi, nista, ko se odločita da sta, sta
PS In moj lahko trobi na veliko, da ni v zvezi, pa vseeno je in ni prost......
Se opravičujem, ker sem si interpretirala,
- da dokler ne rečeš, da si v zvezi, si prost
- in ker je dokler......potemtakem, ko rečeš, da si v zvezi, nisi več prost

Ali zakaj tisti dokler tam? Bi pa lahko napisal, dokler se dva ne odločita, da sta v zvezi, nista, ko se odločita da sta, sta

PS In moj lahko trobi na veliko, da ni v zvezi, pa vseeno je in ni prost......
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!