V kakšno smer gre najin odnos?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

claire napisal/-a:napolnil pa 8 strani foruma. :roll:
Se pač radi pogovarjamo tle. :D
Uporabniški avatar
-barbi-
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a -barbi- »

ne :)
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt.
Franklin Delano Roosevelt
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a marjancax »

Špela89 napisal/-a:Krasno marjancax, vesela sem zate! :razz:

:knuddel:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

claire napisal/-a:spet rešen "težek" problem, ki je potreboval le par odkritih stavkov, napolnil pa 8 strani foruma. :roll:

Povečini zaradi takih postov:

claire napisal/-a:
marjancax napisal/-a:Dvomim pa, da je tvojo razlago. :roll:

kje si bila pa pri slovenščini, če ne veš osnov o večstavčnih povedih?
:P

Marjanca.....veselo seksanje v postelji še naprej! :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

O super :)

Saj zato se pa vpraša, da se zadeva predebatira - na forumu mislim. Če nekomu kaj pomaga tudi 100 strani ni odveč.
Nivea
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

barbie_girl_85 napisal/-a: In si zastavljaš nepotrebna vprašanja.

mater ti si ji pa pomagala. v bistvu si pa napisala isto kot jaz. bravissssimooo!

:respekt:

meni je pač smešno, da ženska pri 28ih paničari po nepotrebnem, kot da nima jezika. pol se pa čudimo enim 16 letnicam, da sprašujejo bedarije. pri njih se je moč zgovarjati vsaj na puberteto.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Pa so vseeno bili nasveti, da naj ne sprašuje preveč, da ne bo zbežal. Ja eni fantje so plašni.
Mislim, da je marjancax kar korajžna punca.
Nivea
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Kaj imajo slovnica in večstavčne povedi z tem, da opišeš določena vprašanja kot nepomembna?

Ti si govorila o njenem obiskovanju ur slovenščine, jaz o vprašanjih, ki jih je zastavila na forum. Povezava? Glede na to, da sem napisala isto kot ti?
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

marjanca, super da se je tako razpletlo. :top:

joj, claire, si tečna. mislim da marjanca nikjer ni zganjala panike, samo zanimala so jo naša mnenja. zato pa imamo forum, a ne?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

barbie_girl_85 napisal/-a:Ti si govorila o njenem obiskovanju ur slovenščine, jaz o vprašanjih, ki jih je zastavila na forum.

kdo je prvi začel težiti s slovenščino? marjanca. komu? pozitive.vibration, če se prav spomnim. a čem citirat ali se boš sama spomnila? najpreprosteje je pa mene obtožit. res zrelo.

rinca meni je tudi marsikdo tečen tu gor, tako da sem tudi jaz lahko komu.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

36-letni moški s tako rekoč svojim stanovanjem tišči žensko, s katero se dobiva, izključno v avtu...

Hm...

Preveri raje vseeno, ali nisi ti njegova tadruga.Sori, ne zdi se mi naravno,da odrasel tip seksa s tabo v avtu, kot kak smrkavec, sploh ne večkrat. V avtu se tišči mularija brez svojih stanovanj in varajoči osebki.

To, da se vpričo staršev pogovarja s tabo po telefonu, ni dokaz za nič.Starši ponavadi držijo s svojim otrokom.

Ni mus, da je poročen, zelo mogoče pa je, da v njegovem živjjenju obstaja N. 1, s katero se poriva v svojem stanovanju, ti si pa pač N. 2, za katero si vzame čas tu pa tam.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Ups, sem spregledal Marjančin zadnji postv tej temi..

Zgleda, da je moja zgornja replika brezpredmetna.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

claire napisal/-a:
barbie_girl_85 napisal/-a:Ti si govorila o njenem obiskovanju ur slovenščine, jaz o vprašanjih, ki jih je zastavila na forum.

kdo je prvi začel težiti s slovenščino? marjanca. komu? pozitive.vibration, če se prav spomnim. a čem citirat ali se boš sama spomnila? najpreprosteje je pa mene obtožit. res zrelo.

rinca meni je tudi marsikdo tečen tu gor, tako da sem tudi jaz lahko komu.

Kdo te je pa obtožil česa? Napisala sem, da je 8 strani tudi zaradi OT-jev, tvoj je bil podan kot primer. Vsekakor pa nisi edina, ki je pisala OT-je.
Torej ne, ne obtožujem tebe, obtužujem nesmiselne poste, ki nimajo veze z temo....pa naj bodo tvoji, moji, Marjanini ali od moje mamice....

In ne, nisem napisala, da je 8 strani zaradi tebe, ampak zaradi TAKIH POSTOV. Kdo pa je prvi začel in komu pa nima veze s tem, zakaj je za to temo bilo potrebno 8 strani pisanja.

Drugače bi se najverjetneje tudi številka malo skrčila :D

Ne vzemi vsega osebno :D
Uporabniški avatar
N0ty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a N0ty »

kot prvo, ne namigujem na to da ma marjancin tip drugo... kot so že mnogi drugi rekl, tud tole men čist normaln začetek zgleda, sploh če jo je tud že k sebi povabu itd.

ampak tud če te tip k sebi domov povab še nič ne pomen. Sm bla tud jz parkrat pr enmu dečkotu doma, pa je bla doma ubistvu cela njegova familija, z vsemi razn s starši sem se spoznala, pa tud slednji so me vidl... pa je mel tipo še vseen že 6 let punco takrat.
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

claire napisal/-a:

kdo je prvi začel težiti s slovenščino? marjanca. komu? pozitive.vibration, če se prav spomnim. a čem citirat ali se boš sama spomnila? najpreprosteje je pa mene obtožit. res zrelo.rinca meni je tudi marsikdo tečen tu gor, tako da sem tudi jaz lahko komu.

Če nisi ugotovila, moj citiran post se nanaša na:

claire napisal/-a: v bistvu si pa napisala isto kot jaz. bravissssimooo!

In ne, še enkrat, nisem napisala isto kot ti. Jaz sem govorila o njenem problemu, ti o urah slovenščine. In kdo je komu pisal in kdo je začel prvi nima veze z dejstvom, da si trdila, da sta moj in tvoj post identična in da govorita o isti stvari.

Torej - če želiš podati repliko - razloži, zakaj sta najina posta ista ne pa dodajat nekaj, kar ne paše zraven, se pravi ali je prva začela Lojzka ali Lojzek.
Odgovori