Pizza

Gurmanski užitki.
Odgovori

A radi jeste pizzo?

DA
411
95%
NE
22
5%
 
Skupaj glasov: 433

V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 493
Pridružen: 07. Jul. 2008 21:12

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

midva pa sva se zdaj na tej ločevalni navadla na to "vegi" pico :D
kečap, paradižnik, paprika (zelena, rumena in rdeča) in bučke..pa kako rezino sira, da kup drži :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5285
Pridružen: 29. Jun. 2007 18:13

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Kakšna čudna ločevalna je pa to, da skupaj jesta OH, zelenjavo in mlečne izdelke? A ni cela fora ločevalne v tem, da ne mešaš različnih skupin hrane?
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1644
Pridružen: 08. Mar. 2007 8:52
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

^^zalenjavo lahko mešaš z vsem, un košček sira je pa mini pregreh, drgač pa je ta pizza na OH dan :wink:
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5285
Pridružen: 29. Jun. 2007 18:13

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ok, zdaj bom čisto OT, ampak daj mi potem prosim razloži, kaj se pravzaprav ločuje pri ločevalni, ker očitno pojma nimam o tem in se blamiram :) Samo OH in beljakovine?
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1644
Pridružen: 08. Mar. 2007 8:52
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

Vsako jutro za zajtrk je sadje, pol maš pa 4 dni: beljakovinski, škrobni (v bistvu je to OH s veliko vsebino škroba - riž, krompir), OH (testenine, kruh...), pa sadni. Zelenjavo lahko ješ z vsem.

Pa da ne bom OT, moja najljubša pizza je margarita :D
Zadnjič spremenil Tammy_De, dne 30. Maj. 2010 10:58, skupaj popravljeno 1 krat.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4757
Pridružen: 04. Apr. 2008 18:32

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ločujejo se oh, beljakovine in škrob. :P Od beljakvin je dopusten sir in mlečni izdelki na oh dan(npr. sladoled, pice,..ker vseen beljakovine ne presežejo OH)., ubistvu je OH dan toleriran kot "fuš dan", ko se pač včasih tudi prekršiš in ješ tud salamo na pici. Beljakovinski je večinsko sestavljen iz beljakovin, Oh je samo kos kruha, ki ga lahko ješ zraven. Pri škrobu je enako, večino je škroba, oh je kos kruha..Pri sadnemu dnevu so pa dovoljeni oreščki. Ubistvu so vsi dnevi kombinirani. ;) Zato sm jz tud vedno rekla, da ni catch v tem, da ločuješ temveč nizek, nižji, visok, srednji vnos kcal po dnevih..
It was forever..but it didnt last long..
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 220
Pridružen: 06. Mar. 2010 9:00

Neprebrana objava Napisal/-a 1sneguljčica »

Jaz jo imam rada. Najrajši imam pa klasično s šunko in sirom.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1755
Pridružen: 21. Nov. 2005 10:34
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

mam novo najljubšo pico.. navadni riban sir, paradižnikova omaka, češnjev paradižnik, pesto genovese in parmezan. aaaah :hearts:
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
zalafa
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 48
Pridružen: 26. Maj. 2010 14:13
Kraj: Polhov Gradec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a zalafa »

meni je pa najboljša domača bolognese s testom iz polnozrnate pirine moke in navadne pšenične moke
I am above you and in you,
My ecstasy is in yours,
My joy is to see your joy!
Uporabniški avatar
levinja23
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 45
Pridružen: 26. Mar. 2009 21:31

Neprebrana objava Napisal/-a levinja23 »

Moja trenutno najljubša je doma narejena s pelati, sirom, šunko, jajčko in koruzo...mmmm
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1297
Pridružen: 31. Jan. 2009 16:43

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

meni je pri domači pici zelo všeč da sir dodam čisto na koncu. Pečem ravno toliko da se sir stopi in pojem.
Meni se vedno zdi, da če daš sir že na začetku je čist trd in suh.
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
zalafa
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 48
Pridružen: 26. Maj. 2010 14:13
Kraj: Polhov Gradec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a zalafa »

odvisn kateri sir daš.edamec je full dober ali gavda
I am above you and in you,
My ecstasy is in yours,
My joy is to see your joy!
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 947
Pridružen: 27. Jan. 2009 8:29
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

mozzarela je meni najbolj všeč
(s)mej se
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 231
Pridružen: 23. Jun. 2010 17:37

Neprebrana objava Napisal/-a girl92 »

margerita :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3820
Pridružen: 10. Maj. 2010 16:50

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

mmmmmm pizza :D

jaz mam rada al cisto klasicno (sir, sunka, origano, gobe, paradiznik), ali pa potem kake vegi variante z mocarelo in baziliko, pa v Lj mi je v Foculusu dobra Trevisiana :D (sir, panceta, radic....)
Odgovori