V kakšno smer gre najin odnos?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a marjancax »

*mala* napisal/-a:Dodajam: men se zdi precej sumljivo to srečevanje na sredini poti, seks v avtu in kofetkanje/kosila le v mestih, ker verjetno njega itak nihče ne pozna.
Ali se nebi videla več časa, če bi ti prišla v mesto, kjer on živi in ga počakala da konča (tako pridobita še čas tiste polovice poti).

Prosim preberi temo, potem pa napadaj. Nobenih kosil ni omenjenih. Gre se za večerjo, če že. Napisla sem, da ga marsikje kdo pozna. Ne dela tam kjer živi.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

A to je že kar napadanje, al kaj? Đizs smo občutljivi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

Jaz ne vidim prav nobenega problema v tej vezi. Midva sva sexala v avtu 4 mesece. Danes pa živiva skupaj :) No pa je imel svoje stanovanje. Tko, da nič ni narobe. Pusti času čas in se ne oziraj na tiste, ki so te še bolj zmedle.
Tema se zapleta. Upoštevaj iskrene nasvete na začetku teme.
Srečno :razz:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Samo eno vprašanje. A se vam nekaterim res zdi tako neizogibno nujno, da mora fant staršem predstavit vsakega človeka, ki pride v njegovo stanovanje?
Pa pustimo tu ob strani dejstvo, da je marjancax potencialna mama njegovih bodočih otrok. Lahko bi bila samo sodelavka, ki je uletela po neke službene papirje in spotoma še eno kavo spila. A bi jo tudi moral najprej peljat pokazat v spodnji štuk?
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

OMG, jst nikol ne bi 4 mesece samo v avtu seksala. to je potem res samo seks, imata 10 min, kiklo gor, hlače dol, se na hitr prtisneta in gresta vsak po svoje domov. nisem nek hud romantik, ampak vseeno ne hvala.

lej, če te še noče peljat k sebi domov nimaš kej, ampak starši/sosedi so brezvezen izgovor. kot je rekla jullia_, ne razumem zakaj bi te moral takoj predstavit. a ne sme brez dovoljenja staršev v lastnem stanovanju sprejemat obiskov?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Se strinjam z julijo. Meni se zdi res trapasto, da bi tip moral predstavit vsako osebo svojim staršem. Mi doma živimo v skupnem gospodinjstvu (sicer v različnih nadstropjih) pa velikokrat sploh ne vem kdo je pri nas na obisku in se sploh ne obremenjujem s tem kdo je bil pri nas.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

odg. na vprašanje od jullia_
Ne, ne zdi se mi pod mus da more fant peljat vsakega, ki pride k njem v spodnji štuk in ga predstavit in/ali "razkazat" staršem.
Možno pa da se je fant v prejšnji zvezi opekel in da zato ima v glavi da noče prehitevat dogodkov in jo zaenkrat še ne pelje domov.
4 meseca sexanja v avtu mi je res velik, to pri meni ne bi šlo skozi.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

No, saj jaz tega primera ne poznam tako natančno. Vprašanje se mi je porodilo zato, ker ene pišejo, da je valjda ne more povabit domov, ker je po enem mesecu še čisto prezgodaj, da bi jo predstavil staršem. Ampak on ima ločeno stanovanje, zato ne vem, zakaj bi bili ti dve zadevi tako avtomatično povezani.
Uporabniški avatar
Špela89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Špela89 »

Men je pri vsem tem fascinantno dejstvo, da je blazno resnemu fantu (celo tako resnemu, da se na prvi dejt pripelje v starem avtomobilu, da potencialna punca slučajno ne bi bla pleh :eek: ) prezgodaj, da bi punco pripeljal v svoje stanovanje (kjer živi sam!), ni pa prezgodaj za seks v avtu.
Očitno smo danes redki taki, ki si želimo, da bi bil prvi seks z nekom, ki ga maš res rad, in nekje, kjer ti bo res lepo. Obviously :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Špela89 napisal/-a:Očitno smo danes redki taki, ki si želimo, da bi bil prvi seks z nekom, ki ga maš res rad, in nekje, kjer ti bo res lepo. Obviously :)
:lol: In potem po seksu seveda potočiš solzico, k je blo tko lepo. :lol:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Špela89
Sramežljivka
Sramežljivka

Hm .. od kje pa to?
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a marjancax »

Hvala za komentarje. Nekatere sem upoštevala in šla lepo previdno v akcijo.
Prvo pa naj povdarim, da tisti 4 meseci niso moji, ampak se nanašajo na eno drugo, ki je danes očitno srečno v vezi. Da jih ne boste pripisali meni!

No jaz pa danes malo po ovinkih v akcijo, malo zares malo za hec na dan z vprašanji. In končni odgovor: ja če si želim v postelji potem naj pa kar pridem do njega. Itak mi je že povedal približno kje je doma, naslov mam,.... Torej v petek greva v kino, po kinu pa k njemu.

Priznam, da me je grabil strah, da ga ne preplašim z vprašanji. Ampak sem bila neverjetno presenečena kakšen resen pogovor se je razvil iz tega :) In ja fant ima slabe izkušnje iz preteklosti, zato je previden.
Uporabniški avatar
Špela89
Sramežljivka
Sramežljivka

Krasno marjancax, vesela sem zate! :razz:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

spet rešen "težek" problem, ki je potreboval le par odkritih stavkov, napolnil pa 8 strani foruma. :roll:

sem pa tudi jaz vesela. zdaj veš za naprej, da je treba le vprašati. uživajta v petek v postelji!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

stavnica:

bo imel frišne rjuhe ali ne? :D :D :D
Odgovori