V kakšno smer gre najin odnos?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Eugene
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Rimska cesta

Neprebrana objava Napisal/-a Eugene »

Malo bode v oči dejstvo da je star 36 let in ima na voljo lastno stanovanje (tudi če imajo skupni vhod).
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a marjancax »

positive vibration napisal/-a:
matjazd napisal/-a: Aja pa Špela89 kdo govori punci kako lepo bi bilo v postelji?

On govori njej, da kao dobr sexa že v avtu, kak dobro bi moglo bit šele v postelji. Kaj te samo govori, naj uresniči :wink:

To pa ni res. Tega ni on nikoli rekel glede postelje. To so mi samo punce dale namig naj jaz njemu rečem.
Uporabniški avatar
Špela89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Špela89 »

Aha ok, torej vzamem nazaj rečeno, sem razumela, da je fant to rekel sam od sebe. Sej načeloma ne mislim nič slabega, mogoče se bo to razvilo v eno krasno zvezo in bosta oba super srečna. Ampak pač v osnovi se mi zdi čudno, da fant pri 36 letih in lastnem stanovanju, punce ne pripelje k sebi. Sej to ne pomeni predstavljanja staršem in prijateljem, kot je rekel matjazd, ampak zgolj za dejstvo, da bi lahko malo časa, kot ga imata pač na razpolago, preživela boljše.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Razumem ga da te noče predstavit domov, lahko bi te vseeno pa peljal domov ter moja trditev da se mi zdi dav že 1 mesec sexata v avtu se mi res zdi mal velik, sploh pa ko pogledam koliko stara sta že, ti 28 on 36. Sm mislila da sam najstniki sexajo v avtu ker res ni drugega izhoda, nimajo svojega stanovanja... Se mi pa zdi kar malo žalostno da se morta ena 28-letnica in en 36-letnik lomit v avtu, pa on ima svoj štuk. :? Sam iz tega razloga pač... Drugače pa vama kr fajn gre.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

marjancax napisal/-a:
matjazd napisal/-a: Aja pa Špela89 kdo govori punci kako lepo bi bilo v postelji?

On govori njej, da kao dobr sexa že v avtu, kak dobro bi moglo bit šele v postelji. Kaj te samo govori, naj uresniči :wink:

To pa ni res. Tega ni on nikoli rekel glede postelje. To so mi samo punce dale namig naj jaz njemu rečem.

Glej, nočem špetira delat, ampak kaj pa je tole:

marjancax napisal/-a:Bom drugič po sexu omenila, ker vedno pravi kako dobro je z mano, da kako dobro bi bilo šele v postelji, če je že v avtu dobro.

Bi pa sklepala, da išče resno punco glede na to, da je na prvi zmenek prišel s starim avtom, kako da preveri, da nisem kakšna pleh pi..., da je videl, če se bom še hotela srečat z njim.

:?: Pred tem postom ti nobena ni dala takega namiga.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

^^to bo ona njemu omenila,ni on tega rekel.

marjanca, če se ti ne sekiraš da seksata avtu, itak ni nikjer problema. tukaj nas je samo nekaj napisalo, da bi nas to motilo. če tebe ne, je vse super, a ne?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

positive- Res je malce smešno napisala, sam pomoje je tak mislna
marjancax napisal/-a:Bom drugič po sexu omenila, ker vedno pravi kako dobro je z mano, da kako dobro bi bilo šele v postelji, če je že v avtu dobro.

Pač tist stavek je malce smešno vmes vrinila :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

čuftika napisal/-a:Razumem ga da te noče predstavit domov, lahko bi te vseeno pa peljal domov ter moja trditev da se mi zdi dav že 1 mesec sexata v avtu se mi res zdi mal velik, sploh pa ko pogledam koliko stara sta že, ti 28 on 36. Sm mislila da sam najstniki sexajo v avtu ker res ni drugega izhoda, nimajo svojega stanovanja... Se mi pa zdi kar malo žalostno da se morta ena 28-letnica in en 36-letnik lomit v avtu, pa on ima svoj štuk. :? Sam iz tega razloga pač... Drugače pa vama kr fajn gre.

No malo več kot mesec sva skupaj. Sexava ne še čisto en mesec. Sicer predvidevam, da imajo tudi najstniki svojo sobo. Sam sem sicer, če sem koga pripeljala domov, ga najprej predstavila doma, ker nočem v hišo voditi neznancev.
Sicer je malo tistih, ki so me že po mesecu peljali domov, ampak vseeno imam tu neko drugačno razmišljanje. Bom pomoje morala še malo počakati, da vidim kako se bo stvar razvijala naprej. V nasprotnem pa kako drugače ukrepati.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja ampak to bom jaz omenila. Tega ni še nihče omenil.

Vmes je pa vrinjeni stavek-če si hodila v šolo, si slišala zanj.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Kar se najstnikov tiče je čisto odvisno ali imajo svojo sobo, sama sm jo dobila šele pred kratkim, sem pa izven najstniških let, odvisno od familije, od tega ali je stanovanje oz. hiša dovolj velika da ma vsak svojo sobo (hiša ponavadi je).
Ja, počakaj rajše, kot pa da v naglici nardiš nekaj za kar bi ti lahko bilo v pridnosti kdaj žal.
Moj mene niti ni peljal uradno domov, ampak sem šla z njim da nekaj vzame in sva srečala njegovo mamo na dvorišču (moj ima svoj vhod), Kdaj točno je to bilo si nisem zapomnila ker mi ni kaj dosti pomenilo, sej mam rešpekt proti njegovi mami pa vse, ko se srečava se pozdraviva, kaj več njej ni v interesu :? Pomoje je bilo ena 2 mesca od začetka zveze, tko da nekega uradnega kosila/predstavljanja ni bilo, niti sem pogosto pri njemu...
Tko pač naredi čist po občutku, ko se ti bo zdel prav čas ga domov pripelji in predstavi staršem. :)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

marjancax napisal/-a:

Ja ampak to bom jaz omenila. Tega ni še nihče omenil.

Ti si malo freh?

Sploh ne vem,zakaj se sekiram, se umikam iz debate...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Ti si malo freh?

?
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Zame je to, da te predstavi staršem nek pokazatelj resnosti, ampak ne po enem mesecu. Ker v enem mesecu te res ne more toliko spoznat, da bi ugotovil, da si prava, da si to kar išče. Mogoče samo išče žensko družbo in bo s časom ugotovil, da nisi napačno dekle in prešel na resno vezo. Zato glej, da ne zafrkneš situacije in ne izpadeš tečna.
Takole je mene nekdo odslovil, ker sem hotela, da bi bila nedelje skupaj, on pa je izjavil, da je sicer mislil resno, a da ga odbijajo punce, ki hočejo fanta privezat nase in mu ne dajo več svobode. Praviš, da te vsak dan kliče, da je vedno dosegljiv na telefon. Fant, ki se je pri meni izkazal za neresnega in je iskal samo sex, ni bil nikoli dosegljiv na telefon.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

marjancax napisal/-a:

draga moja, tvoj tretji stavek se nikakor ne more nanašati na prvega.

" torej bom (mu) drugič omenila, ker vedno pravi (torej on vedno pravi!!!) kako dobro je z mano (to torej on pravi!), da kako dobro bi bilo šele v postelji (to se nanaša na prejšnji stavek, ne na prvega! halo!?),..."

saj ne rečem, vsak se zmoti, a obtoževati nekoga drugega, če sam nimaš pojma o slovnici je pa butasto.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

claire napisal/-a:draga moja, tvoj tretji stavek se nikakor ne more nanašati na prvega.

" torej bom (mu) drugič omenila, ker vedno pravi (torej on vedno pravi!!!) kako dobro je z mano (to torej on pravi!), da kako dobro bi bilo šele v postelji (to se nanaša na prejšnji stavek, ne na prvega! halo!?),..."

Bom že vedla kaj sem mislila, saj sem sama napisala. Očitno je večina razumela. Dvomim pa, da je tvojo razlago. :roll:
Odgovori