Essence
Vprašaj prodajalke drugič. Če ima Nm, bi tud Mb moral met
Pa nisem vedla, da so zdej že prov stojala. Napredujemo

Pa nisem vedla, da so zdej že prov stojala. Napredujemo

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- mala-anchy
- Komunikatorka
Predogled Eclipse kolekcije.
^^ Hočem temen lakec, zanima me pa še kak je tisti 4 lak
Še preview Return to Paradise. Hočem vse tri temnejše lake. Nujno
Ta kolekcija je pa ful vščena. Ne samo laki, tudi senčke

Še preview Return to Paradise. Hočem vse tri temnejše lake. Nujno

Ta kolekcija je pa ful vščena. Ne samo laki, tudi senčke

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Lahko bi dala v temo o Akcijah, ma mi je tle ljubše (prestavite, če sem falila).
DM ima od danes, 2. 6., do 6.7. akcijo - "Ob nakupu 2 katerih koli izdelkov za nego nohtov blagovne znamke essence vam na blagajni podarimo kremo za roke in nohte"
DM katalog
DM ima od danes, 2. 6., do 6.7. akcijo - "Ob nakupu 2 katerih koli izdelkov za nego nohtov blagovne znamke essence vam na blagajni podarimo kremo za roke in nohte"
DM katalog
- Dreamer_90
- Sramežljivka
- Kraj: Velenje
HuDoBa napisal/-a:če bo kateri kaj pomagalo, danes zjutraj so v mullerju na čopovi imeli polno stojalo kolekcije surfer babe
Hvala za tole. Sem poslala sestrično v lov in dobila sv. modrega in sivega