Nisi nič grob; nisi pa tud nič novega povedal, se isto mnenje vleče že 5 strani..jerry444 napisal/-a:tako da najbolje,da avtorica teme počaka še malo,si vzeme bolj na izi vse skupaj,po nekaj mesecih pa bo menda že več jasnega
V kakšno smer gre najin odnos?
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Pa kaj bi eni sploh radi. Jaz sem fanta doma predstavila po 6 mesecih. Sicer bi ga mogoče prej, ampak sam ni prej hotel do mene. Dajte razumet, da nismo vsi isti.
Marjancax mislim, da si v eni temi pisala, da se celo zgraža nad ženskami, ki iščejo samo sex. Torej kaj to pove? Sicer te je glede na to izjavo precej hitro položil. In kaj bi rada, da sta takoj non stop skupaj. Mene takšni ljudje obremenjujejo. Jaz sem že kar nekaj šasa v vezi pa sem še vedno nekako tako naravnana, da je teden moj, konec tedna pa najin. Obremenjujoče mi je tudi vsakodnevno klicanje kot nekateri počnejo. In bodi srečna, da dela, in da ne popiva okrog.
Marjancax mislim, da si v eni temi pisala, da se celo zgraža nad ženskami, ki iščejo samo sex. Torej kaj to pove? Sicer te je glede na to izjavo precej hitro položil. In kaj bi rada, da sta takoj non stop skupaj. Mene takšni ljudje obremenjujejo. Jaz sem že kar nekaj šasa v vezi pa sem še vedno nekako tako naravnana, da je teden moj, konec tedna pa najin. Obremenjujoče mi je tudi vsakodnevno klicanje kot nekateri počnejo. In bodi srečna, da dela, in da ne popiva okrog.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
^^ če jaz prav razumem, ker bi ga morala predstaviti staršem. a sama pa se sprašuje zakaj je on ne pelje domov. dvojna merila. meni je tole smešno, sploh ker ima on stanovanje zase (socer nekako so spodaj starši če sem dobro dojela). ampak da tip pri 36 in punca pri 28 sexata le v avtu, tudi zvečer (ne le ko je on fraj med službo) je meni blazno čudno. ker leta so pomemben dejavnik pri tem. kaj a je težko rečt staršem, da je to prijatelj? a so starši zavrti? res ni mi jasno.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
claire napisal/-a:^^ če jaz prav razumem, ker bi ga morala predstaviti staršem. a sama pa se sprašuje zakaj je on ne pelje domov. dvojna merila. meni je tole smešno, sploh ker ima on stanovanje zase (socer nekako so spodaj starši če sem dobro dojela). ampak da tip pri 36 in punca pri 28 sexata le v avtu, tudi zvečer (ne le ko je on fraj med službo) je meni blazno čudno. ker leta so pomemben dejavnik pri tem. kaj a je težko rečt staršem, da je to prijatelj? a so starši zavrti? res ni mi jasno.
A ni malo razlike, če si sam v stanovanju ali pa skupaj s starši in mogoče še tremi brati ali sestrami. Pomoje, da je lažje zanj. Ah pa dajte no, a prijatelje voziš domov in jih odpelješ v spalnico. Pa saj nismo v OŠ. In kot je ena pisala, da sexala bi pri njemu, potem pa ne bi pri njemu prespala. Če bi bila že enkrat v njegovi spalnici je pa vseeno, če še prespi pri njemu.
In res ne vem zakaj bi po 14ih dneh poznanstva nekoga predstavljal doma staršem. Jaz ne bi.
Če ima 36 let star moški svoje stanovanje (sej je vseeno, če en štuk nižje živijo starši), ne razumem, zakaj punce, s katero se dobiva na sprehodih, gre skupaj v trgovino, seksa z njo v avtu, ne more prpeljat domov.. Sej to ne pomeni, da jo more staršem predstavt in da je to zdej 4ever&ever .. ampak ne vem no .. men je pač čudno, da s punco seksaš v avtu, ji govoriš, kok bi blo šele fajn v pojsli, doma maš pa svoj flet ... come on ljudje! 

Še eno moško mnenje. Aja pa Špela89 kdo govori punci kako lepo bi bilo v postelji? Jaz sem proti temu, da se partnerja, prijatelje ali kogarkoli kar takoj vabi domov, predstavlja drugim. Zakaj bi svojo novo skrivnost takoj razkrivali drugje. In če imata malo časa zakaj bi še dodatno zgubljala na času, če se lahko dobita na pol poti. Sem prepričan, da jo bo čez par mesecev za kakšen dan povabil tudi k sebi in ona njega. In moški, ki je star 36 let, ki je imel prej 5 letno vezo, bo najbrž pri novi punci najprej malo potipal kakšna sploh je, kot jo pa vozil domov in se še enkrat opekel in bil razočaran.
Ja in če bo punca že po enem mesecu se sekirala, kam to pelje in ga po možnosti še spraševala o tem, bo hitro spoznal, da noče tak panično in tečno babo
A če jo pripelje domov, jo mora predstavt staršem? Če na poti v svoje nadstropje ne rabi ravno jit čez dnevno sobo staršev, ne vidim zakaj jo nebi peljal domov. Pač sumljivo se mi zdi. Še več časa bi lahko preživela skup, če bi ona prespala pri njemu (še posebno, ker ima ona več časa in se lažje pelje do njega).

A če jo pripelje domov, jo mora predstavt staršem? Če na poti v svoje nadstropje ne rabi ravno jit čez dnevno sobo staršev, ne vidim zakaj jo nebi peljal domov. Pač sumljivo se mi zdi. Še več časa bi lahko preživela skup, če bi ona prespala pri njemu (še posebno, ker ima ona več časa in se lažje pelje do njega).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- positive vibration
- Cosmofrik
matjazd napisal/-a: Aja pa Špela89 kdo govori punci kako lepo bi bilo v postelji?
On govori njej, da kao dobr sexa že v avtu, kak dobro bi moglo bit šele v postelji. Kaj te samo govori, naj uresniči

Sicer pa se strinjam z *malo*, mislim, da ne bi smel bit problem v tem, da so njegovi starši v spodnjem nadstropju, razen če majo res tak, da morš čez dnevno sobo it v njegovo stanovanje. Al pa če mu mati že ob 7ih zjutraj rože zaliva na balkonu v spalnici, pa se dečko morda zaveda morebitnega neprijetnega položaja in zato se izogiba punco peljat domov.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...