nasvet!! glede "fanta"
hjah, sej zato pa nisem
itak je še cajt, ane?!..pa prvo kot prvo hočem se še bolj spoznat z njim, hginekologu po tabletke,pa tak....
pa fora je u tem, da on sploh ne misli tk, sej sma se pol na koncu ko je biu pr men čist lepo pogovorila glede usega in če je reku da me razume, pa da je njemu važno da je prvo punca zadovolna (za njega itak lahk vedno poskrbim), mu js verjamem...

pa fora je u tem, da on sploh ne misli tk, sej sma se pol na koncu ko je biu pr men čist lepo pogovorila glede usega in če je reku da me razume, pa da je njemu važno da je prvo punca zadovolna (za njega itak lahk vedno poskrbim), mu js verjamem...

res bolje da ti le
s svojimi prijateljicami. glede na to, da trdiš da si zaljubljena v tipa, ki si mu prvič dala za lizat, zdaj si pa cela svetnica. to je- več kot primitivno.
vabit fanta k sebi za sex- res odraslo. a sploh veš ne, kam gre tič, kam kondom.
čez 3 dni bo pa tema- boli me ko poskušam sexati- zakaj?

vabit fanta k sebi za sex- res odraslo. a sploh veš ne, kam gre tič, kam kondom.
čez 3 dni bo pa tema- boli me ko poskušam sexati- zakaj?

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
imfit napisal/-a:Jah če simpatijo povabš k seb domov v smislu "sem sama doma" in sploh kot prvič.. valda to vklučuje seks.. vsaj pri večini normalnega folka![]()
¤Urshka¤ napisal/-a:no evo moška potrditev
Mene boli đoli če bi tip rad seksal. Ne bo.

Zdaj, če pa vi mislite, da vsako povabilo domov pomeni tudi povabilo na seks, in ne, mogoče, povabilo na domače vino ali pecivo, ker se ti pač ne da sedeti v gostilni, če lahko doma kartaš, je to vaš problem.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.