nasvet!! glede "fanta"

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Zaklenjeno
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Jaz se s Pumo popolnoma strinjam. Povedala je isto kot mislim sama.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

xxxm46 napisal/-a:..... sm mu to tut rekla da mu ga js ne bom in da ne boma sexala (še)...

Da ne bosta seksala? Sej sta že seksala....oralno. Tudi oralni seks je seks. In ne mi s temi junferskimi izjavami, kao poštena in ne moreš seksat, ker se še ne poznata dobro......a slekla si se pa lahko in pustila, da ti jo je polizal? Penis ali jezik - ni razlike. Dala si. In ker je bil ta seks zanj poden (ni bil zadovoljen), se te seveda izogiba in se ne trudi, da bi še do kakšnega seksa prišlo.

Če bi jst pofafala tipu, ta bi pa reku, zdej pa dost, še ne bi seksu, bi ga tud jst ignorirala. Drugič mu lahko nastaviš rit in potem razjasniš, da ne seksaš do 10. zmenka. Učinek bo isti.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

barbie_girl_85 napisal/-a:Penis ali jezik - ni razlike.
Je razlika je :D Z jezikom ne zanosiš.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

:lol:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

matjazd napisal/-a:
barbie_girl_85 napisal/-a:Penis ali jezik - ni razlike.
Je razlika je :D Z jezikom ne zanosiš.
Pa ti maš same genialne ideje zadnje cajte :lol:
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

In zato ga punca ni hotela polizat, da ne bi spremo dobila vase. Ja neizkušene še ne vejo kaj dosti o zaščiti.
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a xxxm46 »

barbie_girl_85 napisal/-a:
xxxm46 napisal/-a:..... sm mu to tut rekla da mu ga js ne bom in da ne boma sexala (še)...

Da ne bosta seksala? Sej sta že seksala....oralno. Tudi oralni seks je seks. In ne mi s temi junferskimi izjavami, kao poštena in ne moreš seksat, ker se še ne poznata dobro......a slekla si se pa lahko in pustila, da ti jo je polizal? Penis ali jezik - ni razlike. Dala si. In ker je bil ta seks zanj poden (ni bil zadovoljen), se te seveda izogiba in se ne trudi, da bi še do kakšnega seksa prišlo.

Če bi jst pofafala tipu, ta bi pa reku, zdej pa dost, še ne bi seksu, bi ga tud jst ignorirala. Drugič mu lahko nastaviš rit in potem razjasniš, da ne seksaš do 10. zmenka. Učinek bo isti.

penis ali jezik-ni razlike??? ka a pol ker me je z jezikom nism več nedolžna? itak da je razlika.
ni bil zadovoljen? js nebi tega rekla,ker že sam njegov pogled ob temu ko mi je pršlo,je čist drugače povedal...in še 2x pol :) :ja:
aja,pa nism se js slekla, me je on :P :P

btw,učeri sma se zmenla use,bla je majčekna pomota z moje strani...tk da kot sem rekla, ni razlog da mu ga nism potegnala.. :D

ne,ne zato da nebi sperme dobla vase, sm že povedala razloge...sma se pa takrat tut o tem pogovarjala, tk da to sploh nebi bil problem :wink:
Uporabniški avatar
N0ty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a N0ty »

xxxm46 napisal/-a:btw,učeri sma se zmenla use,bla je majčekna pomota z moje strani...tk da kot sem rekla, ni razlog da mu ga nism potegnala.. :D

kaj pa je bil razlog? pa kako je lahko pomota iz tvoje strani da te ne je*e 5 postov?
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
¤Urshka¤
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Portorož

Neprebrana objava Napisal/-a ¤Urshka¤ »

No, dejstvo je, da se bližajo izpiti, in bi se mogla učit, zato sm si z veseljem vzela čas in vse prebrala, in zdej me neznansko zanima, kakšna pomota je bila s tvoje strani :D

Glede tistga večera pa lahko rečem samo tole: če ženska tipa povabi k sebi domov, bo VSAK tip pričakoval sex, pa tut vsaka ženska (ki ma neki v glavi oz. zna razmišljat) ve, da bo to pričakoval, se pravi, si po vsej zdravi kmečki logiki tut sama tega želi. Če pa situacija ni taka, se pa pač gre na pjačko, kot je že ena omenla. Nevem zakaj mladi (sj ne da sm stara, jih imam komaj 20, z mladimi mislim bolj srednješolce) mislijo, da koker so sami doma, je treba pa kr simpatije vabit, punce sploh ne razmišljajo. Sploh pa ne nekoga, ki ga osebno sploh ne pozna. Nevem no, zelo nespametno dejanje.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

¤Urshka¤ napisal/-a:če ženska tipa povabi k sebi domov, bo VSAK tip pričakoval sex, pa tut vsaka ženska (ki ma neki v glavi oz. zna razmišljat) ve, da bo to pričakoval, se pravi, si po vsej zdravi kmečki logiki tut sama tega želi. Če pa situacija ni taka, se pa pač gre na pjačko

O wow, nisem vedela da povabilo domov vedno pomeni tudi povabilo na seks. :D In da če še nočem seksat ne smeva iti k meni (ali njemu) domov, ampak nekam na pijačko. :D :juggle:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

g00fy_qa napisal/-a:
¤Urshka¤ napisal/-a:če ženska tipa povabi k sebi domov, bo VSAK tip pričakoval sex, pa tut vsaka ženska (ki ma neki v glavi oz. zna razmišljat) ve, da bo to pričakoval, se pravi, si po vsej zdravi kmečki logiki tut sama tega želi. Če pa situacija ni taka, se pa pač gre na pjačko

O wow, nisem vedela da povabilo domov vedno pomeni tudi povabilo na seks. :D In da če še nočem seksat ne smeva iti k meni (ali njemu) domov, ampak nekam na pijačko. :D :juggle:

niti js :o itak da to ni to. :wink:

mah,pomota z moje strani-ubistvu sploh nisma bla skregana kokr sm js misla :D
¤Urshka¤
Sramežljivka
Sramežljivka

moški možgani pač tako delujejo, ok ne pomeni vedno povabilo na sex, ampak vsak tip bo 100% pomislu na to in je treba bit pripravljena just in case
Uporabniški avatar
imfit
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a imfit »

Jah če simpatijo povabš k seb domov v smislu "sem sama doma" in sploh kot prvič.. valda to vklučuje seks.. vsaj pri večini normalnega folka :roll:

mislala si da sat skregana pa nista bla? am.. nebom te javno žalil zdej ke :D
¤Urshka¤
Sramežljivka
Sramežljivka

no evo moška potrditev :)
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

itak da vem da je pomislu na sex, sej sm js tut ddd :wink: sam nameravala pa nism sexat,usaj za prvič z njim še ne...(pa s tem ne mislim oralnega sexa,da ne bo pomote...sam pač, se je kr zgodilo ;PPP )
Zaklenjeno