Danes ja bla težka ... kar nekaj dobrih. Vesna in Matej (njega bi domov odpelala

), Cocker, All That. Lina men sploh ni všeč, še manj pa da je prišla naprej (sicer sem pa tak vedla, da bo

). OK, sej je luštna (tko kot vsak otrok) in lepo poje, samo mene sploh ne prepriča (in če lahko spet primerjam s Connie, me ona vedno znova spravi v jok). Pa tudi koliko otrok poje npr. v pevskem zboru in vsi imajo posluh (moje mnenje, no ...). Par let bi še počakala. Na živce mi gre, ker jo vsi tako poveličujejo in to predvsem zato, ker je otrok. In wau, pela je angleščini. Jst sem tud kot majhna pela Celine Dion v angleščini, pa nisem imela pojma kaj pojem, tako kot ga tud ona nima. Mi je bil pa Benjamin res zelo všeč in mi je žal, da ni prišel naprej. Jst bi dala njega in All That naprej. Pa še tak preprost mi deluje, ne pa mala razvajena Lina.
Tjaša ... pokvarila mi je celoten večer. Brez besed sem, res. Grem stavit, da ženska nima vseh koleščkov v glavi - nesramno, sam res je tko. In ona misli da je kul, ker je "močna", se ne ozira na kritike ... Jao, brez besed