Ašša napisal/-a:No tudi jaz imam podoben problem. S fantom seksava že eno leto in me vedno, ampak res vedno, ko začneva ( ko ga da noter) zaboli in mora mal počakat. Potem bolečina mine in je vse super, uživam, mi paše itd. Ampak na začetku vedno zaboli.
Ašša, na tvojem mestu se ne bi sekirala. Verjetno je res kriva premajhna odprtost. Če potem postane prijetno in uživaš v seksu, najbrž ne more bit nek prehud problem.
Vem pa, da je zoprno, mene tut čisto vsakič zaboli na začetku, če ni predhodnega "raztegovanja" s prsti. Ampak tisti sekundi pač ne daješ prevelikega pomena, ker veš, da bo takoj pol vse super.
Ašša napisal/-a:No tudi jaz imam podoben problem. S fantom seksava že eno leto in me vedno, ampak res vedno, ko začneva ( ko ga da noter) zaboli in mora mal počakat. Potem bolečina mine in je vse super, uživam, mi paše itd. Ampak na začetku vedno zaboli.
Mogoče še nisi dovolj odprta.
Pa saj ne rojeva.
Pač naj naslednjič sama vzame stvari (dobesedno) v roke in narekuje tempo oz. sam začetek.
hehe, na to sm jz tut prvo pomislila ko sm prebrala Pomoje tam doli ni še vse tak prožno in raztegnjeno kot bi naj bilo in predvidevam da te zato zaboli. Se pa strinjam s puncam, da za spremembo ti diktiraj tempo.
Mogoče še nisi dovolj odprta.
Pa saj ne rojeva.
Pač naj naslednjič sama vzame stvari (dobesedno) v roke in narekuje tempo oz. sam začetek.
Ti si pa takšno izjavo podala kot, da jo sploh ne bi imela. A misliš, da je nožnica vedno enako odprta?
Hvala za nasvete ni nek strašn problem ja, vseen pa ni prijetno. Saj fant vedno, ko ga da noter malo počaka, potem začneva počasi, potem bolečina hitro mine in lahko normalno seksava,(hitro, divje kakorkoli in v katerem koli položaju) Je pa res, da če seksava naprimer 3,4 dni zapored, je potem že vredu in ne boli več.